Kvartalsregnskabet er gjort op, og søreme om vi ikke har et lille overskud på kontoen. Det kunne vi bruge på Facebook reklamer – men vi kunne jo også se om de ikke kunne komme ud og gøre lidt gavn lokalt, så det prøver vi.

Af: Uggi Kaldan 

AltomCykling.dk startede i 2012 og vi har siden dengang nydt godt af træningsture, arrangementer på Aarhus Cyklebane og andre fede arrangementer i CK Aarhus regi. Derfor har vi valgt at AltomCykling.dks første lille overskud, skal gå til dem fordi vi gerne vil give lidt tilbage til sporten. Forhåbentlig bliver der råd til mere af det, de næste mange år.

Smid et like og vi giver 1 krone

For hvert like AltomCykling.dk får på Facebook (op til 1000) – frem til på søndag – giver vi 1 krone til Team WEbike – CK Aarhus. Siden har dd. 3600 likes. Når vi 1000 likes, smider vi 1000 kroner oveni hatten, så den samlede donation bliver 2000 kroner.

Team WeBike-CK Aarhus er en eliteoverbygning hos CK Aarhus, og fungerer som et naturligt viderespring for klubbens talenter og eliteryttere. Teamet er et DCU-team, der deltager i den danske A-klasse, samt køre internationale cykelløb, så vidt det er muligt, og her hjælper 2000 kroner naturligvis i forhold til at komme afsted.

Ønsker du at støtte Team WEbike – CK Aarhus mere end med et like – så kontakt team manager Martin Wang Hjørngaard på tlf 50510717 eller hjornie@hotmail.com.

Like away!