Så er feltet på vej til Madrid, og vi skal have afgjort vores Vuelta konkurrence – og den er ikke afgjort endnu! Der er flere der kan vinde endnu. I front af konkurrencen er flere deltagere inden for 2 point, og det hele kan altså blive rykket rundt i dag, hvor man kan vinde 2 point. Ved pointlighed trækkes lod! 

Af Uggi Kaldan

Etapen er ikke ret spændende at skrive om, den er 117,6 kilometer lang, og flad, så hvis du skal se med på TV, så skal det være fordi du f.eks. er vildt med Dennis, Rolf og Vandborg på TV2. Jeg synes faktisk de gør det ganske godt :)

Anyway – vi skal have set på en vinder, og som sædvanlig holder AoC den danske fane højt og gætter på:

Magnus Cort

Du må gætte helt ind til 10 minutter inden målgang – så det kan der naturligvis spekuleres i – men regner du forkert og gætter eller redigerer dit gæt for sent, så tæller dit gæt ikke. Det er suverænt AoC der afgør om et gæt er inden for tidsgrænsen, ud fra de værktøjer vi har til rådighed (og de er er lidt primitive – men vi gør vores absolut bedste for at konkurrencen bliver afgjort så retfærdigt så muligt!).

Stillingen:

Udbruddet
Michael Christensen 9
Kasper Würtz Schmidt 8
Thomas Moltke Madsen 8

Kører for podiet
Cathrine Dahlmann Brandt 6
Mikkel Danielsen 6

Den lille Vuelta konkurrence

Til alle dem der ikke har tid til at holde styr på et manager hold (eller som bare synes det er sjovt at være med i små konkurrencer) præsenterer AoC konkurrencen: GÆT DAGENS VINDER! – og det er så simpelt som det lyder.

Inden hver etape laver AoC en lille optakt og kommer med nogle bud på formodede favoritter, samtidig gætter vi på hvem der vinder, (hvilket sjældent går ret godt). Skal du være med, så skal du blot komme med dit bud i kommentarfeltet på vores Facebookside.

Reglerne:

The winner takes it all! 
Der kun én vinder af konkurrencen – måske komme der lidt trøstpræmier til en evt. nummer 2 og 3, men de bliver tarvelige. Ved pointlighed trækkes der lod blandt dem der fører. Det giver 2 point at gætte rigtigt på Vueltaens sidste etape.

Èt gæt 
Der kan kun gættes på én vinder af hver etape, flere gæt = DSQ! Top 3 lister og andre former for helgarderinger, så man bagefter kan vise at man lige fik nævnt vinderen fører også til DSQ – ét navn!

Tidsgrænse
Der er en tidsgrænse og den er 1 time inden målgang (kan variere). Gæt efter cut off er annonceret er naturligvis ugyldige, men du må ændre dit gæt helt frem til tidsgrænsen, så det kan du spekulere i.

Dopingkontrol
Forsøger man at snyde, bliver man naturligvis DSQ. Har man snydt uden vi har opdaget det, så tæller ens gæt. Opdager vi efter konkurrencen er slut at vinderen har snydt, så bliver vinderen DSQ… med mindre vinderen sender en video til AoC hvor vedkommende siger undskyld… se evt. denne video for inspiration.