Siden Bjarne Riis solgte sit livsværk til Oleg Tinkov, har det været småt med de helt store nyheder i dansk cykelsport. Men nu kommer der omsider en ordentlig kioskbasker. Veloropa og AltomCykling indgår således et samarbejde, der betyder, at Veloropas artikler fremover kommer til at ligge på altomcykling.dk. 

Pressemeddelelse

Ikke mange ved det. Men rent faktisk var altomcykling.dk i tidernes morgen et af de første rendyrkede danske websites om cykelsport. Drevet af Kim Plesner og Henrik Elmgreen. Projektet gik i sig selv, men for nogle år siden fik Uggi Kaldan en tilsvarende idé – med længere holdbarhed.

”Jeg har selvfølgelig gået og fulgt med i Uggis arbejde på AltomCykling gennem de seneste par år, for at se hvordan sitet udviklede sig. Der er mange døgnfluer i cykelsporten, som giver op hvis ikke de tjener en million det første halve år. Men det kræver vedholdenhed, en vedholdenhed som sammen med en ægte passion for cykelsporten, ser ud til at bære frugt for AltomCykling og deres mange aktiviteter, specielt på motionsområdet,” fortæller Kim Plesner, der lancerede Veloropa.dk i sensommeren 2012.

Veloropa indgik sidste år et strategisk partnerskab med træningsvirksomheden OOB life, som i samme forbindelse lancerede OOB Cycling og OOB Cycling Club. Her tilbydes der virksomhedsforløb, cykelrejser, individuelle træningsprogrammer samt en cykleklub med base i Københavnsområdet.

”AltomCykling er, med sin base i det aarhusianske, rigtig interessant på mange måder for Veloropa og OOB Cyclings fremtidsplaner, ligesom kernemålgruppen af cykelmotionister selvfølgelig er det,” siger Kim Plesner.

For AltomCykling handler det nylancerede samarbejde som udgangspunkt om, at få tilføjet kvalitetsindhold på et område, der ikke har haft så stor fokus hidtil på websitet.

”Kim skriver jo hovedsageligt analyser og historier fra World Touren og den øverste hylde af professionel cykelsport. Et område som jeg tror mange af vore nuværende læsere også vil finde interessant eller måske endda læser i forvejen, selvom de hovedsageligt besøger AltomCykling for at læse om motionstemaet. Og så synes jeg samarbejdet med OOB Cycling giver nogle interessante fremtidsperspektiver i forhold til mine egne planer på motions-, løbs-, og træningsområdet,” forklarer Uggi Kaldan.

Læs mere om AltomCykling, Veloropa og OOB Cycling her:

http://altomcykling.dk

http://altomcykling.dk/veloropa

http://veloropa.dk

http://ooblife.com/oob-life-cykling/

http://ooblife.com/oob-cycling-club/

About The Author

Veloropa

Veloropa elsker cykelsporten. På godt og ondt. Vi hylder gerne vores helte, men forbeholder os også ret til at anskue sporten fra en mere kritisk vinkel. Vi kalder det et forsøg på nuancering.

Landevejscykling er omdrejningspunktet i alt vi laver, for at kunne blive ved med det, forsøger vi at give noget tilbage, ved at tilbyde vores læsere, medlemmer og kunder en masse cykelsports oplevelser, tilbud og produkter af høj kvalitet.

Related Posts