april, 2017

9apr11:45Stenbro Grand PrixGadeløb med brosten inde midt i Kødbyen!

Event Details

Kom med når DGI til foråret arrangerer cykelløb på Vesterbros brosten, hvor du bl.a. kommer til at drøne igennem Øksnehallen og rundt i Kødbyens skarpe sving. Løbet varer ca. en time og består af en 2,2 km. rundstrækning. Du sendes afsted sammen med resten af feltet, hvorefter du skal tilbagelægge ruten så mange gange som muligt, for til sidst at kunne spurte med om sejren blandt de førende – når klokken markerer sidste omgang.

Inspirationen til Stenbro Grand Prix er forårsklassikeren Paris-Roubaix, der er kendt for brosten, tekniske sving og tilskuere helt tæt på rytterne. De samme elementer kan du opleve som deltager i dette løb. Her vil suses fra et felt der farer henover toppede brosten og igennem Kødbyens smalle gader, skabe en helt særlig stemning i en af Københavns mest rå bydele.

Du kan deltage i én af to klasser afhængigt af dit niveau; motionistklassen og supermotionistklassen.

Om Stenbro Grand Prix
Løbet arrangeres af DGI og DGI-byen og er en del af arrangementet En forårsdag på byens brosten der finder sted i Øksnehallen samme dag. Her vil der være storskærme og café-stemning, hvor både ryttere og tilskuere kan følge med i TV2’s live-transmission af Paris-Roubaix, der finder sted 1000 km derfra. Har du deltaget i Stenbro Grand Prix, opfordrer vi til, at du bliver og ser afslutningen på Paris-Roubaix.

Deltagerinformation

Mødested/startsted
Adresse: Øksnehallen på Halmtorvet 11, 1700 København V

Afhentning af startnummer:
På løbsdagen i start/målområdet senest 1 time inden start.

Start:
Motionistklassen (33-37 km/t): Kl. 11.50

  • 40 min. 1 omgang

 

Supermotionistklassen (38 km/t): Kl. 13.20

  • 45 min. 1 omgang


Cykelparkering:
 Der er mulighed for opbevaring af cykler i afspærret cykelparkering med to vagter i Øksnehallen. Du kan tjekke din cykel ind før og efter løbet.

Forplejning: Der er madboder i Øksnehallen, hvor du kan købe mad og drikke.

Resultater: Uploades her på siden og på Facebookbegivenheden efter løbet.

Præmier: Der er præmier til de 3 hurtigste i hver klasse.

  • Rute: Rundstrækning på ca. 2,2 km. Se rute her (Vi tager forbehold for ruteændringer)
  • Tilmeldingsfrist og eftertilmelding: Frist for onlinetilmelding er mandag 3. april. Eftertilmelding er mulig i startområdet via MobilePay senest en time inden start, hvis der stadig er plads. Dette pålægges et gebyr på 50 kr.
  • Sikkerhed: Du deltager på eget ansvar, og vi opfordrer alle til at passe på hinanden. Løbet afvikles i Kødbyen, på brosten med mange skarpe sving og snævre passager. Derfor er det et krav, at du har en vis erfaring med landevejscykling.

Time

(Sunday) 11:45

Location

Øksnehallen

Halmtorvet 11, 1700 København V

Organizer

DGI StorkøbenhavnKristian Pugerup: kristian.pugerup@dgi.dk / 40 35 80 34

X