Han har kørt en del i trøjen, nu bliver det officielt!

Henrik Valdemar Nielsen har været trofast AltomCykling.dk fan siden begyndelsen og har luftet uniformen til utallige løb, helt frivilligt! Bedre sent end aldrig som man siger, godt endelig at have dig helt formelt på holdet Henrik! 

Navn: Henrik Valdemar Nielsen

Cykler: Canyon Roadlite AL 7.0 CT fra 2012 (Kun én?? Red.)

Gad godt at eje? En Canyon CF SLX 9.0 ender nok med en AEROAD CF SLX 7.0 (Begge to? Red.)

Træning – helst alene, eller sammen med andre? Foregår mest alene, men har så absolut ikke noget imod at træne med andre. Den lokale motionsklub “Snejbjerg”, træner bare på nogle “åndsvage” tidspunkter, og familien skal jo også plejes.

Løb – full gas eller rigtigt cykelrytter der sidder og gemmer sig? Full gas! Lige indtil jeg bliver sat – og det gør jeg som regel i vinden – eller ned af bakke.

Værste oplevelse på cyklen? Hærvejsløbet i 2013, hvor det stod ned i stænger konstant – måtte skifte slange 4-5 gange. Var virkelig træt af det, og var meget tæt på at give op og sætte mig i vores følgebil – gennemførte dog. Selve ruten og arrangementet fejlede absolut ikke noget.

Bedste oplevelse på cyklen? Masser af gode motionsløb – kan godt li den tilfredsstilelse man får ved at ha gennemført et langt løb, som eksempelvis Hærvejsløbet. Men også bare det at være ude for sig selv en sommerdag, hvor alt bare spiller max – kan være en nydelse.

Hvad skal du køre i 2015? En helvedes masse motionsløb. Nåede 17 af slagsen i år, måske det skal overgåes i 2015?