Endnu engang et super svært spørgsmål og endnu engang har vi måttet spørge Henrik Elmgreen til råds – og svaret er faktisk ikke helt lige til – MEN – lad os slå fast med det samme, Ballerup er ikke København, så når vi spørger hvor mange løb der er kørt i København så er 50 ikke korrekt – eller 51 for den sags skyld!? :)

Nogle vil heller ikke mene at Brøndby er København (her er vi faktisk enige) men Henrik Elmgreen tæller løbet i Brøndby med, og så når vi frem til det absolut ubrugelige tal 41 kørte løb i København. Det er der ingen der har svaret, og vi gider ikke lave konkurrencen om, så vi har taget en beslutning (som vi er sikre på mange “Københavnere” vil være enige i) Brøndby er lige så lidt København som Ballerup er, og derfor er det rigtige svar 40 kørte 6dagesløb i Købanhavn.

Sidst trak vi lod, den her gang var der kun 2 rigtige svar (2 kvinder… hmm) – og i stedet for at trække lod, så tager vi simpelthen den der fik svaret først – og det blev….

Mary Lyngberg (en rigtig Københavner går vi ud fra, da hun var klar i spyttet omkring hvad der er KBH og hvad der ikke er).

Tillykke Mary, du har vunder 2 billetter til 6dagesløbets åbningsdag næste torsdag, og samtidig må du stille det næste og sidste spørgsmål i vores konkurrence! (PLEASE lav det let hehe)