Jesper Larsen fortsætter på AoC!

Jesper Larsen haft en fantastisk energi og drive i 2014, vi er vildt glade for at han har sagt ja til at køre endnu en sæson, i AoCs klassiske trikot. Herunder kan du læse lidt om hvad Jesper er for en rytter, og hvad forventningerne er til 2015, udover at have det sjovt på cyklen, og på Team AoC! Vi ses på rammen Jesper.  

Navn: Jesper Larsen

Cykler: Cervelo R5 og Cervelo S3 “Tour de France edition”

Gad godt at eje? Cervelo P3 TT, og den nye cervelo S5 2015.

Træning – helst alene, eller sammen med andre? Træner gerne alene, men klubtræning og kaffeture er bestemt aldrig udelukket, ofte sammen med holdets præst…

Løb – full gas eller rigtigt cykelrytter der sidder og gemmer sig? Gad godt køre et løb fra spids, men formen har ikke været der endnu.

Værste oplevelse på cyklen? 3 punkteringer på La Marmotte, man gider bare ikke dimse med slange, pumpe og andet l*** til Marmotte!

Bedste oplevelse på cyklen? Der er mange bedste oplevelser, men f.eks. en træningstur fra Gilleleje om Arre Sø i aftensolen en sommeraften 2013 med en god ven.

Hvad skal du køre i 2015? Forhåbentlig kommer jeg i en form gør at jeg kan køre med i nogle licensløb og ellers de klassiske motionsløb, Grejsdalen mm. og så vil jeg gerne vise holdet et par løb f.eks. Rands Fjord Rundt ved min hjemstavn, Fredericia og Tour de Vestfyn ved Middelfart.