Kombiner din cykeltræning med løb og bliv hurtigere, måske?

Vi har tænkt os at finde ud af om løb gør noget godt for cykelformen, så de næste 3 uger “smider” vi lidt løb ind i træningsprogrammet og ser og ser hvad der sker. Vi er særligt interesserede i om det hjælper på tophastigheden på cyklen og om man kan spare lidt træningstid ved at løbe lidt i stedet for kun at cykle?

Det er fedt at træne, men uanset om man cykler licens eller bare for sjov, så er det sjovest hvis det munder ud i forbedringer. Her om vinteren kan det være fint at få en masse kilometer i benene, uden at få pulsen op i det røde felt ret ofte. Det hjælper helt sikkert på udholdenheden, som bestemt er vigtig, er det derimod gennemsnitsfarten der skal op, så skal der intervaller til, eller måske noget løbetræning?

Cykeltræning tager laaang tid!

Det er ingen hemmelighed at det tager LANG tid at træne på cyklen. Hvor man godt kan blive godt træt på 30 – 60 minutter når man løber, så skal der ofte længere tid til på cyklen – men løb hjælper jo ikke meget hvis træningen fra fortovet ikke kan konverteres over på asfalten. Vi prøver derfor at smide 2 x 20 minutters løb ind om ugen de næste 3 uger og ser om vi kan mærke forskel på landevejen, det skal nok blive koldt… øhh sjovt mener vi :)

Ingen løb uden sko

Asics Gel Lyte  33 ii AltomCykling

I forbindelse med vores (ikke helt vildt videnskabelige) test har Asics være så søde, at de har givet os ikke et, men hele to par Asics Gel-Lyte 33 II, som vi kan løbe i, det har vi overhovedet ikke noget imod! De gamle løbesko var faktisk ret slidte og de her letvægter sko ser meget indbydende ud!  Asics har også lanceret en ny Løbe App som vi også vil prøve af, hvilket i øvrigt er en udemærket optakt til at prøve lidt flere forskellige apps af, både til cykling og til løb, det har vi alligevel gået og tænkt på vi skulle her til foråret.

KONKURRENCE – vi fik 2 par – og du skal da vinde det ene!

Ja vi behøver altså kun teste 1 par, så vi synes at I kære læsere, skal have det andet. Vi har fundet en video fra Asics med den dobbelte verdensmester i triatlon Helen Jenkins – videon er for det første ret flot, men fortæller også historien om en atlet der presser kroppen til det yderste, så meget at Helen var også tæt på at måtte opgive karrieren pga. en skade – men hvilken? Find svaret i videoen ovenfor og vind et par fede Asics løbesko!

Send en mail med svaret  til konkurrence@altomcykling.dk , eller skriv dit det herunder i comments – konkurrencen udtrækkes om 3 uger når vi har testet skoene. Husk at like vores Facebook side hvis du ikke allerede gør det. Vi bestiller skoen når vinderen er udtrukket, så alle størrelser kan deltage!

PS:
iPhone
og iPad kan have lidt problemer med at se video pga. noget Java halløj – vi arbejder på en workaround – sorry!