Så er der dømt TT tempo dag i Vueltaen, en 40km flad rute skal rytterne ud på, og det må forventes at Chris Froome tager tid på sine konkurrenter. Men får den fuld spade? Tja det må dagen vise.

Af Uggi Kaldan

Chris Froome lader til at have fundet recepten på at vinde to Grand Tours i én sæson, hav et MEGA stærkt hold omkring dig, og lad være med at peake din form 100% til det ene eller andet event.

Froome har i hvert fald lignet én der har kørt lige 1 – 2% under sit aller bedste. Men hvad betyder det når man har verdens bedste hold til at kontrollere tingenes gang, og i øvrigt selv kører helt utroligt disciplineret. Det må man nemlig sige at Froome gør, det blev særligt tydeligt på 15. etape, hvor der var pres på hele dagen, særligt fra en voldsomt velkørende Lopez!

I dag må Froome forvetes at tage tid på sine nærmeste – men vinder han? Vi tror mere på en anden specialist der i særklasse har vist opadgående formkurve!

Vores gæt i dag!

Wilco Kelderman!

 

12. etape og stadig kun 3 point til de førende!!

STILLINGEN:

Udbruddet
Michael Christensen 6
Cathrine Dahlmann Brandt 5
Kasper Würtz Schmidt 5
Mikkel Danielsen 5
Thomas Moltke Madsen 5

Feltet
Carsten Weber 4
Jonas Ernst Søndergaard 4
Nicklas Riis Andersen 4
Rune Christensen 4
Daniel Kock Sørensen 3
Jakob Hoffmann 3
Magnus Munch 3
Absalon Schleck Billehøj 2
Casper Kaysen 2
Frederik Holm Wester 2
Henrik Plambek 2
Jesper Bjørnkjær Salten 2
Karsten Bo Nielsen 2
Nikolaj Okse Helgren 2
Ole Madsen 2
René Overholdt Jeppesen 2
Ruben Zilas Larsen 2
Steen Harper Sommer 2
Allan Laumand Nielsen 1
Debbie Nielsen 1
Egon Sørensen 1
Emil Christian Nielsen 1
Jan Kehlet 1
Jens Christian Olsen 1
Jens Frede Rasmussen 1
Jeppe Tolbøll 1
Jesper Henriksen 1
Jørgen Sørensen 1
Kasper Holm Povlsgaard 1
Kristian Nøhr 1
Kristoffer West 1
Lukas Biil Juhl Andersen 1
Mads Svane 1
Mads Søgaard Strandby 1
Malthe Mondrup 1
Marcus Breiner 1
Michael Witting Bonde 1
Oliver Friis 1
Per Hansen 1
Rasmus Cetti Petersen 1
Rene Rich 1
Rita Hansen 1
Simone Bjørnholt 1
Steffan Vase 1
Thorsten Madsen 1

 

 

Den lille Vuelta konkurrence

1. Præmien til den lille Vuelta Konkurrence 2017 annonceres på løbets første hviledag.

Til alle dem der ikke har tid til at holde styr på et manager hold (eller som bare synes det er sjovt at være med i små konkurrencer) præsenterer AoC konkurrencen: GÆT DAGENS VINDER! – og det er så simpelt som det lyder.

Inden hver etape laver AoC en lille optakt og kommer med nogle bud på formodede favoritter, samtidig gætter vi på hvem der vinder, (hvilket sjældent går ret godt). Skal du være med, så skal du blot komme med dit bud i kommentarfeltet på vores Facebookside.

Reglerne:

The winner takes it all! 
Der kun én vinder af konkurrencen – måske komme der lidt trøstpræmier til en evt. nummer 2 og 3, men de bliver tarvelige. Ved pointlighed trækkes der lod blandt dem der fører. Det giver 2 point at gætte rigtigt på Vueltaens sidste etape.

Èt gæt 
Der kan kun gættes på én vinder af hver etape, flere gæt = DSQ! Top 3 lister og andre former for helgarderinger, så man bagefter kan vise at man lige fik nævnt vinderen fører også til DSQ – ét navn!

Tidsgrænse
Der er en tidsgrænse og den er 1 time inden målgang. Gæt efter cut off er annonceret er naturligvis ugyldige, men du må ændre dit gæt helt frem til tidsgrænsen, så det kan du spekulere i.

Dopingkontrol
Forsøger man at snyde, bliver man naturligvis DSQ. Har man snydt uden vi har opdaget det, så tæller ens gæt. Opdager vi efter konkurrencen er slut at vinderen har snydt, så bliver vinderen DSQ… med mindre vinderen sender en video til AoC hvor vedkommende siger undskyld… se evt. denne video for inspiration.