Vueltaen – hvor er det fedt – altså lige bortset fra hvis man er med i vores lille “gæt en vinder” konkurrence. Det er godt nok svært at lande point! 6 etaper kørt, og stadig ingen med mere end 2 point… og så svært var det altså ikke at gætte at Rohan Dennis nok ville tage trøjen på 1.etape.

Af Uggi Kaldan 

NÅ, men den enes død (eller manglende held) den andens brød, som man siger. Fordelen ved de manglende point er at det stadig i den grad giver mening at gætte med i konkurrencen, du kan stadig nå at vinde, også selvom du har 0 point på kontoen, det kræver bare lidt held.

Dagens profil er igen en rigtig Vuelta profil, det går lidt op, det går lidt ned, og så er finalen pandekageflad. Den ser egentlig ikke vildt kuperet ud, alligevel byder den på 2700 højdemeter, det er nærmest en klassiker (igen). 14 km inden finalen kommer der en led led bakke, er feltet samlet, så bliver det splittet i atomer her, men vi gætter på at et udbrud kommer afsted, og holder hjem.

Satme svært!?

Hvem rammer udbruddet? og hvem er hurtigst!? Det er jo helt vildt svært at spå om… nå men vi tager simpelthen Lutsenko, han så skarp ud den anden dag, så why not…

Dagens vinder: Alexey Lutsenko

STILLINGEN:

Udbruddet
Absalon Schleck Billehøj 2
Frederik Holm Wester 2
Kasper Würtz Schmidt 2
Michael Christensen 2
Mikkel Danielsen 2
Ole Madsen 2
Thomas Moltke Madsen 2

Feltet

Carsten Weber 1
Cathrine Dahlmann Brandt 1
Daniel Kock Sørensen 1
Debbie Nielsen 1
Henrik Plambek 1
Jan Kehlet 1
Jeppe Tolbøll 1
Jesper Henriksen 1
Jonas Ernst Søndergaard 1
Jørgen Sørensen 1
Karsten Bo Nielsen 1
Kasper Holm Povlsgaard 1
Kristoffer West 1
Mads Svane 1
Magnus Munch 1
Malthe Mondrup 1
Marcus Breiner 1
Michael Witting Bonde 1
Nicklas Riis Andersen 1
René Overholdt Jeppesen 1
Rita Hansen 1
Ruben Zilas Larsen 1
Rune Christensen 1
Steffan Vase 1
Thorsten Madsen 1

Den lille Vuelta konkurrence

1. Præmien til den lille Vuelta Konkurrence 2017 annonceres på løbets første hviledag.

Til alle dem der ikke har tid til at holde styr på et manager hold (eller som bare synes det er sjovt at være med i små konkurrencer) præsenterer AoC konkurrencen: GÆT DAGENS VINDER! – og det er så simpelt som det lyder.

Inden hver etape laver AoC en lille optakt og kommer med nogle bud på formodede favoritter, samtidig gætter vi på hvem der vinder, (hvilket sjældent går ret godt). Skal du være med, så skal du blot komme med dit bud i kommentarfeltet på vores Facebookside.

Reglerne:

The winner takes it all! 
Der kun én vinder af konkurrencen – måske komme der lidt trøstpræmier til en evt. nummer 2 og 3, men de bliver tarvelige. Ved pointlighed trækkes der lod blandt dem der fører. Det giver 2 point at gætte rigtigt på Vueltaens sidste etape.

Èt gæt 
Der kan kun gættes på én vinder af hver etape, flere gæt = DSQ! Top 3 lister og andre former for helgarderinger, så man bagefter kan vise at man lige fik nævnt vinderen fører også til DSQ – ét navn!

Tidsgrænse
Der er en tidsgrænse og den er 1 time inden målgang. Gæt efter cut off er annonceret er naturligvis ugyldige, men du må ændre dit gæt helt frem til tidsgrænsen, så det kan du spekulere i.

Dopingkontrol
Forsøger man at snyde, bliver man naturligvis DSQ. Har man snydt uden vi har opdaget det, så tæller ens gæt. Opdager vi efter konkurrencen er slut at vinderen har snydt, så bliver vinderen DSQ… med mindre vinderen sender en video til AoC hvor vedkommende siger undskyld… se evt. denne video for inspiration.