Hvor er det skørt, vi tager hul på 9. etape og vi har stadig kun deltagere med 2 point.  Under Touren havde de bedste 6 point da vi nåede til 9.etape, men de var selvfølgelig også hjulpet af en stærk Marcel Kittel. Man må sige at Vueltaen er noget mere lunefuld.

Af Uggi Kaldan 

I dag er sidste dag inden hviledagen, og 9. etape ligner endnu en dag hvor favoritterne skal ud og lufte benene. Skal Chris Froome have den forløsende etapesejr han ikke nåede i touren? – eller er det andre ryttere der skal ud og fyre den af i dag? F.eks. Woods, det efter sigende har en eksplosiv afslutning!?

2 gange skal rytterne over  Mur Cumbre del Sol, der stiger helt op til 25%! – første opstigning er lidt kortere end anden, og der er altså mål på toppen. Indtil den sidste omkring på omkring 40 kilomter er etapen helt pandekageflad, og ser faktisk lidt kedelig ud – etapen er dog kun 174 kilometer lang. Man kan næsten blive i tvivl om Froome overhovedet gider at vinde en etape, eller om han helt koldt og kynisk går efter at vinde samlet.

Vi får se.

Stadig ingen der har gættet rigtigt – på 5. etaper

Det er jo helt skørt hvor svært det er at gætte en vinder!? Men ok – i dag HÅBER vi at favoritterne kører om det, bare fordi det er sjovere at se de forreste i løbet køre om etapesejre, end alle mulige andre der ligger og roder rundt nede i klassementet.

Dagens vinder: Michael Woods

STILLINGEN:

Udbruddet
Absalon Schleck Billehøj 2
Frederik Holm Wester 2
Kasper Würtz Schmidt 2
Michael Christensen 2
Mikkel Danielsen 2
Ole Madsen 2
Thomas Moltke Madsen 2

Feltet

Carsten Weber 1
Cathrine Dahlmann Brandt 1
Daniel Kock Sørensen 1
Debbie Nielsen 1
Henrik Plambek 1
Jan Kehlet 1
Jeppe Tolbøll 1
Jesper Henriksen 1
Jonas Ernst Søndergaard 1
Jørgen Sørensen 1
Karsten Bo Nielsen 1
Kasper Holm Povlsgaard 1
Kristoffer West 1
Mads Svane 1
Magnus Munch 1
Malthe Mondrup 1
Marcus Breiner 1
Michael Witting Bonde 1
Nicklas Riis Andersen 1
René Overholdt Jeppesen 1
Rita Hansen 1
Ruben Zilas Larsen 1
Rune Christensen 1
Steffan Vase 1
Thorsten Madsen 1

Den lille Vuelta konkurrence

1. Præmien til den lille Vuelta Konkurrence 2017 annonceres på løbets første hviledag.

Til alle dem der ikke har tid til at holde styr på et manager hold (eller som bare synes det er sjovt at være med i små konkurrencer) præsenterer AoC konkurrencen: GÆT DAGENS VINDER! – og det er så simpelt som det lyder.

Inden hver etape laver AoC en lille optakt og kommer med nogle bud på formodede favoritter, samtidig gætter vi på hvem der vinder, (hvilket sjældent går ret godt). Skal du være med, så skal du blot komme med dit bud i kommentarfeltet på vores Facebookside.

Reglerne:

The winner takes it all! 
Der kun én vinder af konkurrencen – måske komme der lidt trøstpræmier til en evt. nummer 2 og 3, men de bliver tarvelige. Ved pointlighed trækkes der lod blandt dem der fører. Det giver 2 point at gætte rigtigt på Vueltaens sidste etape.

Èt gæt 
Der kan kun gættes på én vinder af hver etape, flere gæt = DSQ! Top 3 lister og andre former for helgarderinger, så man bagefter kan vise at man lige fik nævnt vinderen fører også til DSQ – ét navn!

Tidsgrænse
Der er en tidsgrænse og den er 1 time inden målgang. Gæt efter cut off er annonceret er naturligvis ugyldige, men du må ændre dit gæt helt frem til tidsgrænsen, så det kan du spekulere i.

Dopingkontrol
Forsøger man at snyde, bliver man naturligvis DSQ. Har man snydt uden vi har opdaget det, så tæller ens gæt. Opdager vi efter konkurrencen er slut at vinderen har snydt, så bliver vinderen DSQ… med mindre vinderen sender en video til AoC hvor vedkommende siger undskyld… se evt. denne video for inspiration.