Agua Blue Sport har netop annonceret at de vil cykle på 3Ts nye STRADA aerocykel i 2018. Den er aero, den er med skiver, den er optimeret til 28mm dæk, den har kun én klinge foran, og vi skal naturligvis teste den på AoC! 

Af Uggi Kaldan | Foto: RCUK

Cyklen har allerede vundet Interbikes innovationspris og er nomineret til en række andre priser.

Rick Delaney, Teamejer på Aqua Blue Sport, udtaler at 3Ts nye landevejs og gravel fokus, og det var dette fokus på innovation og udvikling der gjorde udfaldet da Aqua Blue Sport skulle vælge ny leverandør af cykler til 2018. Efter at have testet både Exploro og Strada var Rick og holdet sikre på at 3T skulle være deres leverandør i 2018.

Gerard Vroomen, medejer i 3T og designchef udtaler at han ser frem til at opbygge et innovativt og langt samarbejde med Aqua Blue Sport. “Aqua Blue Sport prøver noget anderledes, og det er spændende. Vi har fulgt deres succes på landevejen, og er imponerede af deres sejre i Tour of Austria og La Vuelta, det bliver et godt samarbejde“.

Kan man køre prof cykelløb med en 42er?

Ja det tænkte vi også, så da vi fik pressemeddelelsen har ringede vi lige til 3T for at høre, der måtte være nogle detaljer der ikke var nævnt i pressemeddelelsen… og det var der! Sammen med Strada´en lancerer 3T nemlig også 2 nye kassetter. Vi har ikke fået den præcise gearing at vide på de to – men møtrikken bliver en 9er på begge! Det bliver spændende.

I øvrigt kommer den også med en helt ny saddelpind (der ikke ses på testcyklen herunder endnu) – saddelpinden kan vendes, således at du kan vælge om du vil køre med “setback” eller ej, også smart.

Vi glæder os vildt meget til at prøve cyklen og fortælle mere om den!

3T Strada 2018 Aqua Blue Sport