OK, jeg er faktisk ikke den store gambler, meeeeen

Det er nu  sjovt at spille på sport, hvis man nu alligevel har tænkt sig at se det. Det giver lige en ekstra dimension som tilskuer, når man har prøvet at gætte hvem der vinder den næste Grand Tour, eller Post Danmark Rundt. Indrømmet jeg har ikke været ret god til at gætte i år, f.eks. har jeg spillet 50 kroner på Valverde som vinder i Vueltaen (selvfølgelig var det et longshot, men troede faktisk han ville klare sig bedre), og da jeg var ret sikker på Froome i Touren, og han i øvrigt gav jævnt kedelige Odds, så var der ikke meget ved at spille på ham. Smed dog en 20er på Contador. Ved ikke hvorfor, men tænkte jeg på en eller anden måde støttede Riis og Team Saxo Bank på den måde, men det gik jo som bekendt heller ikke helt som planlagt, for Contador og Riis altså.

Men man skulle da lige have set Horner komme!

Der er nok nogen derude der så Tour of Utah, hvor Horner bed sig fast i en 2. plads, der måske tænkte at den ældre herre kunne have en god Vuelta placering i benene, og så var der dem som mig, der sjældent vinder de store spektakulære væddemål. Jeg havde overhovedet ikke havde overvejet Horner i top 10! Men der er han, frisk som en 25 årig, og banker alle favoritterne på de store bjerge, det er sgu da imponerende… Ja ok, jeg har selvfølgelig mine tvivl om ikke manden har kigget lidt i doping krukken, men da den diskussion jo for alvor har fuld vind i sejlene på både Veloropa.dk og Feltet.dk, så er der ingen grund til at gå videre ind i det her på AltomCykling.dk

Licensløb på hjemmebanen

Weekenden byder på licensløb på hjemmebane, CK Aarhus arrangerer løb i Aarhus, der er ikke lige nogen steder hvor man umiddelbart kan spille på det løb, men da Aarhus drengen Daniel Foder fra kontinentalholdet Blue Water Cykling stiller op i A, så er han i hvert fald helt sikkert blandt favoritterne til at vinde, og der er nok ikke det vilde odds at hente på ham hehe :)

I B-klassen hepper AltomCykling.dk selvfølgelig på vores stjernerytter Eskil Vammen der arbejder benhårdt på at køre sig i A, og i C bliver der krig mellem Martin Wang og Morten Lambert… Lambert har været stærkt kørende her i foråret, og går 100% sikkert efter en sejr, Martin Wang er dog en snu ræv, og Morten får ikke lov at tage sejren for let, det er vi sikre på.

Med afslutning på den klassiske Søsterhøj i Aarhus, bliver det i det hele taget en fed dag at tage ud og se noget cykelløb på, uanset om man så har væddet lidt eller ej!

Vi ses på landevejen!