I morgen er det tid til hele to motionsklassikere “En forårsdag i Gudenådalen” og “Bakkeløbet” – AltomCykling.dk kører helt sikkert bakkeløbet, mens vores skribent Henrik V. Nielsen lige skal sunde sig over punkteringer og defekt pumpe til dagens Rundt i Trehøje, og derfor ikke helt har besluttet sig for om han kører foråret i møde i Gudenådalen i morgen.

Af: Uggi Kaldan

Redaktørens første dag i felt

Man skal jo til det, og i morgen starter min sæson så. AltomCykling.dk kører forhåbentlig med til “En forårsdag i Gudenådalen” der er et fint rundstrækningsløb som jeg selv kørte i 2013. Der køres en, to, tre eller fire omgange, og hver omgang indledes med en lang hård stigning, så er man ligesom igang. Opvarmning anbefales hvis du er over 30 :)

Bakkeløbet er også hårdt, både ruten, og så også fordi der som regel er en del gode ryttere til start, det gælder også i morgen, hvor Bagerdrengene AKA Ridley Briancon AKA danmarks næstmest overkvalificerede motionscykelhold, stiller i skarp opstilling og i hvert fald på papiret sigter efter en håndfuld top 10 placeringer.

Sidstnævnte løb kører jeg selv i morgen, og da formen er ret dårlig, forventer jeg at det bliver pisse hårdt, og et håber på en top 75 placering…

Årets første løb for mig, jeg glæder mig!

 

About The Author

Uggi Kaldan
Le chef - Redaktøren

Uggi Kaldan aka. redaktøren, stifteren af AltomCykling.dk. Skriver anmeldelser af motionsløb, og kommentarer til cykelsporten i almindelighed.

Related Posts