Jesper Bjerring Johansen, med fra starten, med endnu et år!

Jesper Bjerring Johansen: – også bare kendt som slideren! Det er fantastisk at Jesper er med på holdet igen i år. Du er en stor gevinst for bloggen og altid en værdig repræsentant i tøjet. Giver ALDRIG op, og har altid en smil parat, uanset om du så står med syre helt op til yderste hårstrå, og har kørt dig selv ud over alle grænser. Jeg erindrer blå mærker på benene forårsaget af kramper efter sæsonafslutningen Gran Fondo Munkebjerg… måske du alligevel ikke skulle have taget den sidste omgang??
Endnu et år Jesper, det er top klasse! 

Navn: Jesper Bjerring Johansen

Cykler: Jensen Alu ’99 m. Ultegra 6500, Cervelo Soloist alu ’07 m. DuraAce 7800, Univega Alpina HT-560

Gad godt at eje? Colonago C60 m. Campagnolo SR ESP og BORA Ultra2 hjul.

Træning – helst alene, eller sammen med andre? Solo, men går ikke af vejen for en hyggelig fællestur engang imellem.

Løb – full gas eller rigtigt cykelrytter der sidder og gemmer sig? Har svært ved at spare mig, men har heller ikke farten til at sidde i front.

Værste oplevelse på cyklen? Punktering og kædebrud på Grejsdalen 220km i 2014 med 180 km til mål i møgvejr… (men Jesper gennemførte naturligvis!, #boss #tryharder #nevergiveup, Red.)

Bedste oplevelse på cyklen? Nordjylland Rundt 1999 sammen med min farbror, som havde lokket mig med (- og som også havde lokket mig til at købe Hr. Jensen)!

Hvad skal du køre i 2015? En helt masse motionsløb, Grejsdalen, DK Højeste, Tour de Trekanten, Kongeetapen, Hærvejen, Langelineløbet, DØB, Kløvermotionsløbet mfl.