Navn: Kristoffer Riddersholm, 37 år

Kristoffer Riddersholm er jævnaldrende med AltomCykling.dks allestedsnærværende redaktør, hvilket naturligvis gør at han ikke må køre hurtigere end mig, hele sæsonen, da jeg jo så ikke har nogen undskyldninger for ikke at kunne følge med.

Kristoffer bor nede omkring Fredericia, og bliver AltomCykling.dks øjne og ører for hvad der rører sig indenfor motions og licenscykling på de kanter i landet.

Velkommen på Team AoC Kristoffer.

Cykler: Til den nye sæson indvies en mat sort Boardman air 9.8. Derudover kører jeg udelukkende dansk i vinterhalvåret på¨henholdsvis en principia som vinterlåge samt en rivette mtb.
Som kronprins i “stalden” har jeg en nishiki olympic racer fra 1983 med fuld dura ace gruppe – alt originalt, som shiner på lukkede ringe. Cyklen står sprød i original orange farve nærmest matchet op med AOC trikottens orange glød.

Gad godt eje: Jeg er egentlig ret godt tilfreds, hvorfor jeg ikke har et specielt ønske, som står og dirre i erindringen. Men jeg skal da gerne erkende mit utroskab i at jeg jævnligt holder kontakten ved lige på cervelos hjemmeside.. Har haft to tidligere modeller – og specielt min S2’er årgang 2010 kørte som en drøm.

Træning helst alene eller sammen med andre: Jeg kan godt lide en vekselvirkning. Jeg elsker at komme afsted alene og køre mod mig selv, mærke vinden og asfaltens forskelligheder, markerne der suser forbi og give sig tid til at fordøje indtrykkende samtidig med at benene pisker afsted. Derudover er jeg et social mennesker, hvorfor træning med andre motiverer mig ekstremt meget. En stor del af mit netværk cykler, så ofte aftaler jeg at cykle med op til flere gode folk. Derudover skal nævnes at flere af AOC holdets rytter hart jeg har haft træningsfællesskab og venskab med i flere år, hvorfor vi ofte træner sammen.

Løb: Fuld gas eller gemmer… Fuld Gas! Kører kun fra spids! (… selvom jeg sidste år implementerede lidt strategi i min løbsplanlægning).

Værste oplevelse: Under et Il Polmone – lille lokalt løb oplevede vi et voldsomt styrt, hvor vi kæmpede om en skiltespurt. Vi lå med ca 60 km/t hvor rytteren på siden af mig røg ned. En af min gode cykelkammerater kunnne ikke undgå ham og røg henover ham, hvor hans krank skar hans hjelm op. Heldigvis undgik alle alvorlige skader og det var mest chokket og tanken om hvad der kunne være sket jeg synes var ubehageligt.

Bedste oplevelse: På en cykelferie i sydfrankrig i 2011 var jeg af sted sammen med nogle af mine rigtige gode cykelkammerater. En af dagene kørte vi op i landet for at køre en tur som optakt til La Marmotte. Vi skullle bl.a. forcere La Bonette Restfond (2715 m) som var spærret af for biler, hvorfor det var mand mod bjerg og ikke andet. Det var en fuldstændig fantastisk oplevelse at sidde og træde sine pedaler og ikke være forstyrret af andet end den tiltagende aerobe belastning og murmeldyrenes leg i vildtnæsset. Passet var spærret på toppen pga. sne, så det var ubeskriveligt at køre fra tørt og klart vejr op igennem luftlagene til sne og kulde i nær 3000 meters højde. Det var egentlig intentionen at vi skulle køre Isola 2000 bagefter, men den nåede jeg ikke pga. vejret der skiftede om. Det gjorde Jesper L (team AOC) deriomd, hvilket resulterede i da vi skulle samle ham op, stod han ved den lokale cafe ved foden af Isola 2000 og bankede espresso shots for at få varmen.. (mener han skød 4 på 10 min).

Hvad skal du køre i 2015:
Mit store mål er CPH IM. Jeg har flirtet med triathlon de sidste 3 år, hvilket i år gør, at min klare målsætning er at gøre det godt i København til august. Derudover kører jeg et par stævner op til samt klassiske motionsløb som, Omloop de Aarhus, Nordfyn rundt, Grejsdalens, Rands Fjord rundt, Il Polmone. Derudover er ambitionen som ny på holdet at stille til start sammen med flere fra holdet for at ære trikotten og nyde fællesskabet.

/Kristoffer

 

Kristoffer Team AoC 2015

Kristoffer Team AoC 2015

 

About The Author

Uggi Kaldan
Le chef - Redaktøren

Uggi Kaldan aka. redaktøren, stifteren af AltomCykling.dk. Skriver anmeldelser af motionsløb, og kommentarer til cykelsporten i almindelighed.

Related Posts