AoCs cyklende præst giver sjælesorg til desillusionerede cykelryttere.

Jeg ved faktisk ikke helt hvordan jeg skal introducere Pernille. En præst indgyder, selv i år 2014, en form for naturlig respekt, eller måske er det bare mig? Ej, jeg tror de fleste trods alt stadig har det sådan. En præst er noget særligt, uanset om man er meget troende, lidt troende eller slet ikke troende. Tro eller ej, så er det er det meget spændende, at Pernille har sagt ja til at køre på Team AoC i 2015.

– “men en præst som cykelrytter?“, tænker du måske, er det ikke bare lidt for moderne? Nej, på ingen måde. Lidelse har altid være en del af  den fortælling der omgærder cykling, og lidelse er i den grad også en del af den bibelske fortælling. På den facon er det slet ikke så mærkeligt, at en præst føler sig draget af landevejen. Pernille gør det dog på sin egen måde, med sjælesorg og skævt smil. I 2015 får hun sin helt egen unikke AoC uniform. For det er lidt unikt, med en cyklende præst.

Velkommen Pernille.

Navn: Pernille Hornum

Cykler: Cervelo R3 modelår 2006 med Sram Apex gruppe og dura ace c24 hjul

Gad godt at eje? En mountainbike i rød (Alt cykeludstyr i rødt faktisk… Red.)

Træning – helst alene, eller sammen med andre? Helt klart sammen med en anden eller andre, snakker gerne undervejs. Kæreste- cykelture med Jesper, min konfident (det betyder ham der kommer til sjælesørgeren Red.) – er blandt favoritterne.

Løb – full gas eller rigtigt cykelrytter der sidder og gemmer sig? Så må jeg alligevel være en rigtig cykelrytter, sidder ofte bagerst, men bliver helt høj,  når det lykkes mig at komme i den fart der skal til, for at trække de andre.

Værste oplevelse på cyklen? En 50 km tur fra Odense til Middelfart sammen med Jesper . Strid modvind 12 m/ sek, regn, mavesmerter  efter at have slugt  en ristet hotdog lige inden turen.

Bedste oplevelse på cyklen? Der er flere , et par ture i Italien, hvor Jesper og jeg var på sommerferie,  Tour de femmes, her var første gang det lykkedes mig at spise og drikke med så jævne mellemrum at jeg kunne bevare energien alle 106 km

Hvad skal du køre i 2015? Jeg skal  generelt træne mere, og så ser jeg lige hvilke løb,  jeg kan være med i, om ikke andet så som sjælesørger, for alle dem der af en eller anden grund står af cyklen og sætter sig i vejkanten.