Torben: en hurtig og glad herre fra Horsens!

Formålet med Team AoC i 2015 er at skabe et alsidigt hold, der kan dække så mange former og niveauer af motionscykelløb så muligt. Holdet er af samme årsag spredt geografisk, over det meste af Jylland og endda med en enkelt rytter / skribent på Sjælland.

Vi har ryttere der kører stille og roligt og hygger, vi har redaktøren, der snakker en del om at køre hurtigt, men aldrig rigtigt gør det, og så har vi folk som Torben, der er kendetegnet ved ALTID at være i godt humør, og så kører han forbandet stærkt. 

Velkommen Torben. 

Navn: Torben Bartholin

Cykler: Giant TCR fra 2012 monteret med Ultegra, Ceramicspeed lejer og spinergy FCC hjul.

Gad godt at eje? En Wattmåler, flere fede hjul, gerne et sæt til at køre i bjergene med.

Træning – helst alene, eller sammen med andre?  Gerne med andre, dog helst nogen der er stærkere end mig selv, for at blive presset lidt.

Løb – full gas eller rigtigt cykelrytter der sidder og gemmer sig? Er ikke bange for at arbejde i front… men det skal gerne være til min egen fordel, (- med andre ord, rigtig cykelrytter! Red.).

Værste oplevelse på cyklen. Der er to. Den første var i år på cyklen mod Le Mans, (jeg cyklede ned med en kammerat). Det stod på regnvejr og punkteringer. Jeg blev så kold af at stå og vente, og stå og lappe, at mine knæ blev blå på indersiden. Den anden var et styrt hvor jeg måtte udgå af  løbet i D klassen, i Fåborg. Jeg måtte en tur på skadestuen med en flænge i den ene balle, det blev til 9 sting. Det så sejt ud men gjorde pisse nas.

Bedste oplevelse på cyklen? Ja, der er har været mange i de blot 2 år jeg har kørt. En var Amatør VM i Ljubljana, Slovenien, det var et virkeligt fedt og flot løb. Jeg kom med på et wildcard, og kom ind som 106 i min klasse, kun 9 min efter vinderen. Jeg kan også varmt anbefale en tur over Pyrenæerne.

Hvad skal du køre i 2015? Planen for 2015 er at være hjælperytter for Thomas Mikkelsen, hvilket så betyder at jeg er nød saget til at køre mig i B klassen. Ellers skal jeg hygge mig her på team AoC med diverse løb og måske at jeg skal prøve kræfter med et bjergløb hen over sommeren.