Matti Breschels nye hold, Cannondale, har ubetinget undergået de største forandringer i truppen. Ikke færre end 11 nye ansigter er der i forhold til sidste år og det er mange med tanke på, at den 30 ryttere store trup er sammensat af 15 forskellige nationaliteter. 

Den danske klassikerspecialist er samtidig en af de mere erfarne kræfter og Matti Breschel kommer sammen med navne som Tom Jelte-Slagter og Sebastian Langeveld til at byde ind med rutine og overblik, når det er nødvendigt.

Rigoberto Uran er kommet til som kaptajn etapeløb som afløsning for Ryder Hesjedal (nu Trek, red.) og franske Pierre Rolland er hentet ind som blikfang især i Tour de France, mens man omvendt har sagt farvel til Daniel Martin (nu Etixx-Quickstep, red.). Andrew Talansky skylder efterhånden at rive et godt Tour de France af sig, hvis han stadig skal have status som fremtidens mand. Ellers står Joe Dombrowski klar i kulissen.

Blandt de mange nye navne er det værd at hæfte sig ved canadiske Michael Woods, der blev femmer samlet i Tour Down Under og som på den amerikanske løbsscene har vist lovende takter. Det samme har lettiske Toms Skuijns og Phil Gaimon får et skud mere på World Tour-scenen efter et år på et amerikansk continental-mandskab. Og så er der den new zealandske enkeltstartsmester, Patrick Bevin, som lige nu overrasker positivt i Paris-Nice.

VM-bronzevinder Raimunas Navardauskas træder stadig med et tungt og forræderisk hårdt bundtræk og så bliver navne som hollandske Dylan van Baarle og den italienske Giro-etapevinder Davide Formolo spændende at følge.

Det ændrer dog ikke ved, at Cannondales kosmopolitiske sammenrend kan blive både fugl og fisk. For Matti Breschels skyld må det dog gerne blive masser af fugl. Med føde på.

IND: Rigoberto Uran (Etixx-Quickstep), Pierre Rolland (Europcar), Matti Breschel (Tinkoff-Saxo), Ryan Mullen (An Post), Toms Skujins (Hincapie), Phillip Gaimon (Optum), Michael Woods (Optum), Wouter Wippert (Drapac), Patrick Bevin (Avanti), Lawson Craddock (Giant-Alpecin).

UD: Ryder Hesjedal (Trek), Dan Martin (Etixx-Quickstep), Lasse Norman (Stölting), Tom Danielson (dopingkarantæne), Janier Acevedo (Jamis), Nathan Haas (Dimension Data), Matej Mohoric (Lampre), Ted King (karrierestop).