Emma

Talenkalender 2016 er en idé vi fik på bloggen for en lille måneds tid siden, og egentlig tænkte vi først skulle lave næste år. Men bloggens yngste skribent, ja vi kan vel nærmest kalde ham praktikanten, Mads Fenneberg, insisterede på at at vi lavede den i år. Så det gjorde vi, og det er blevet så fedt, og vi er vildt glade for at DCU også har valgt at støtte op om projektet.

Køb TALENTKALENDER 2016 og støt danske talenter og cykelklubber

Formålet med kalenderen er at støtte de danske cykelklubber og talenter, derfor går der 44 kroner pr. solgt kalender til dansk cykelsport, og derfor har DCU også valgt at de gerne officielt vil støtte kalenderen.

Når du køber en kalender går der 20 kroner til en DCU klub, derudover donerer vi 2 kroner pr. solgt kalender til hver af de 12 talenter i kalenderen pr. solgt kalender. Pengene får rytterne dog ikke personligt, de bliver doneret til den klub talentet kører for, så er der et tilskud til de unges næste træningslejr.

EmmaKopi

Kommunikationsansvarlig i Danmarks Cykle Union, Christoffer Lehmann, fortæller her om samarbejdets formål;  “I Danmarks Cykle Union tilstræber vi at samarbejde med interessenter, der vil dansk cykelsport det bedste. AltomCyklings initiativ til en talentkalender er et glimrende eksempel herpå, og vi håber at rigtigt mange klubber, ryttere, ledere, familier og fans vil købe kalenderen. Ikke bare ser den godt ud, den støtter også Danmarks Cykle Unions medlemsklubber og talenter.

De 12 talenter i årets Talentkalender er: 

Caroline Bohé
Frederik Wandahl
Simone Eg
Julie Lillelund
Maria Bertelsen
Mathias Erik Larsen
Oliver Wullf
Oliver B Søndegaard
Emma Norsgaard
Jacob Christensen
Tusnelda Svanholmer
Anthon Charmig

Knap

Lapio Races hjælper med salget, deres system er sat op til salg af cykelløb, så i stedet for “køb”, står der “tilmelding”, håber ikke det forvirrer for meget. Det lidt lavpraktisk, til gengæld er vores omkostninger så også helt i bund.

Kalenderen bliver trykt hos Damgaard-Jensen i en virkelig lækker kvalitet, vi har netop sendt kalenderen til tryk og den bliver leveret fredag d.18 December (så vi kan nå at sende den ud inden jul). Så snart vi har en kopi kommer der billeder på nettet.

Hvis du er cykelbutik og ønsker at bestille hjem til butikken, så skriv til kaldan@altomcykling.dk.