Havde Sagan stadig været i løbet, så er det her en etape hvor han godt liiiiige kunne have fundet på at køre udefra for at drille de andre. Men Sagan er ikke med, og der bliver kørt for at sige det lige ud, røvkedeligt, med livrem og seler. MÅSKE er der dog en lille åbning i dag, for et frækt forsøg? 

Af: Uggi Kaldan 

Dagens rute går fra Périgueux til Bergerac, og er 178 km lang, der er et par knolde, men ellers ligner det en langgaber, hvor benene skal rulles igang efter hviledagen, og vinderen bliver en sprinter…

Det bliver nok en massespurt…

Ender det sådan, så vinder Kittel. Punktum færdig, han er simpelthen bare hurtigere end de andre, så MÅSKE burde nogle af de andre sprinterhold begynde at overveje at vinde en etape på en anden facon? Umiddelbart efter dagens indlagte pointspurt åbner der sig måske en mulighed? Der er da en lille knold, og “kun” 60km til mål… det er dog stadig nok for langt ude.

En anden mulighed er at nogen prøver at slipper væk på nedkørslen inden mål (A la Sagan til VM!) – men som sagt, Sagan er ikke med, så chancerne er små, men vi håber, for spændingens skyld.

Når det kommer til at gætte, så er vi dog helt kyniske, Kittel er årets supermand, og det ligner et afgørelse på stregen (igen), og den vinder Kittel.

Gæt én vinder!

Hvis du vil være med i konkurrencen så skal du smide dit gæt på vores Facebookside. Du kan læse mere om konkurrencen og se stillingen : HER.

Vores vinder i dag: Marcel Kittel