Havde Sagan stadig været i løbet, så er det her en etape hvor han godt liiiiige kunne have fundet på at køre udefra for at drille de andre. Men Sagan er ikke med, og der bliver kørt for at sige det lige ud, røvkedeligt, med livrem og seler. MÅSKE er der dog en lille åbning i dag, for et frækt forsøg? 

Af: Uggi Kaldan 

Dagens rute går fra Pau til Peyragudes, og er 214,4 km lang. Vi er tilbage på de lange etaper, men sikke en lang etape. Den bliver vild. Der er gode chancer for at et udbrud holder hjem i dag, så derfor må det forventes at der bliver kamp om at komme afsted, og man kan nok ikke kun nøjes med 2 – 3 mand som vi ellers har set flere gange i den her Tour.

Det bliver et udbrud… måske

Froome har mistet til tro væbner og løjtnant Geraint Thomas der var en sikkerhed en bjergene, Aru kan efter alt sandsynlighed (desværre) nok ikke regne med Fuglsang i dag. Det kan godt låse favoritterne at de ikke har andre kort at spille end dem selv. Der venter nogle hårde dage, det taler for at der bliver økonomiseret i dag, og et udbrud derfor har gode muligheder.

Skulle favoritterne alligevel nå hjem til mål, så lignede Uran en rytter der bliver svært at slå!

I sagens natur er det ufatteligt svært at gætte på en vinder i et udbrud, det afhænger jo af hvem der kommer afsted. Bastille dag er i morgen, så de franske ryttere vil måske gemme sig lidt og spare kræfterne i dag…

Gæt én vinder!

Hvis du vil være med i konkurrencen så skal du smide dit gæt på vores Facebookside. Du kan læse mere om konkurrencen og se stillingen : HER.

Vores vinder i dag: Nicolas Roche