BUM – det MÅ blive en vild etape i dag. Froome så lidt slidt ud, det må der være nogen der vil forsøge at udnytte… MÅSKE… for på den anden side. SKY burde faktisk bare køre som om de har den gule trøje, det har de jo reelt set med enkeltstarten der venter på årets næstsidste etape, så længe Froome bare holder sig ca. indenfor et minut af Aru. 

Af: Uggi Kaldan 

Dagens rute går fra Saint-Girons til Foix, og er 101 km lang. En spøjs distance i Touren. Da vi sidst så der VIRKELIG blev kørt ræs på en etape, og folk prøvede at komme afsted, der lagde støvet sig først efter 60km og udbruddet bød på over 30 ryttere. Bjergene er ikke vildere i dag end nogle punchers godt kan nive sig op over… Van Avermat f.eks.

Favoritter eller udbrud?

Tja – det bliver nok en kombination i dag – et udbrud – af favoritterne + et par bud på en etapesejr, med lidt mere punch end de rene bjergryttere. Gilbert og Van Avermat er nok ikke taget hele vejen til Frankrig blot for at få god træning, og etapen i dag er så kort at de måske godt kan holde den stram, selvom der er et par bjerge? Samtidig gider favoritterne måske ikke køre SÅ stærkt på sidste bjerg, hvis det alligevel ikke ligner de kan få distanceret hinanden.  Vi tror simpelthen ikke på at Froome er knækket… men vi får se.

Gæt én vinder!

Hvis du vil være med i konkurrencen så skal du smide dit gæt på vores Facebookside. Du kan læse mere om konkurrencen og se stillingen : HER.

Vores vinder i dag: Van Avermat