Fed etape i går, men med det über tætte klassement i toppen, hvorfor skulle det så ikke blive endnu vildere i dag. Det er en klassisk Contador start (i hvert fald den gamle Contador) – men hvorfor ikke bare køre fra start… det kunne han 100% sikkert godt finde på… men hvem kommer med? 

Af: Uggi Kaldan 

Dagens rute går fra Laissac-Sévérac L’église til Le Puy-en-Valay, og er 189,5 km lang, og der er masser af stigninger, men også et godt stykke fra den sidste til mål. Vi tror det bliver ren kaos i starten, og mon ikke Froome bliver testet med det samme, vi tror faktisk også han kommer med i en større gruppe der kommer over den første stigning.

Favoritter eller udbrud?

Det bliver et udbrud med favoritterne i dag, Contador og Quintana åbner ballet allerede på første bjerg, og så bliver de andre nødt til at køre med (håber vi :D) – med den tætte top ti er der ingen der får lov at snige sig væk, det bliver cykelløb hele dagen… fedt at det regner.

Men afslutningen er ikke helt flad, så hvis en enkelt lidt tungere mand med fart i benene kan komme med til sidst, så kunne han gå hen og vinde… spørgsmålet er hvem? Roglic? Cummings? Van AvermatTiesj Benoot? Den er svær!

Gæt én vinder!

Hvis du vil være med i konkurrencen så skal du smide dit gæt på vores Facebookside. Du kan læse mere om konkurrencen og se stillingen : HER.

Vores vinder i dag:Warren Barguil