Vi er tilbage på en “flad” etape – eller den ender i hvert fald som en flad etape, der er lige nogle bakker rytterne skal over først. Den anden dag så det hårdt ud for Kittel da det gik opad, så spørgsmålet er om han kommer med op over i dag? 

Af: Uggi Kaldan 

Dagens rute går fra Le Puy-en-Valay til Romans-Sur-Isére, og er 165 km lang, altså en af de kortere distancer i årets Tour. Der er en seriøs stigning lige fra start, spørgsmålet er om det kommer til at skabe en afgørende udskilning eller ej… der er helt sikkert nogen der gerne vil afsted, herunder både BMC og Lotto der stadig ikke har en sejr i årets Tour… hvis de kan slippe for Kittel på stregen vil det være et stort plus!

Kommer sprinterne med over?

Der er nok nogen der vil prøve på stigningen allerede fra start, men der er også LAAANGT til mål på den anden side – samtidig er der også snakket om sidevind – så alle vil gerne holde sig til, selv favoritterne, der vil være nervøse for om det overhovedet er muligt at kontrollere løbet til sidst.

Samtidig er der utroligt mange at holde styr på i fronten af løbet – alt i alt tyder det på en spændende etape.

Gæt én vinder!

Hvis du vil være med i konkurrencen så skal du smide dit gæt på vores Facebookside. Du kan læse mere om konkurrencen og se stillingen : HER.

Vores vinder i dag: Edvald Boasson Hagen

DU KAN VINDE DET HER FEDE SÆT TØJ FRA XT3!

Den lille Tour Konkurrence 2017 - XT3 Team Wear