Efter en våd enkeltstart i går, med en super overraskende vinder, skal vi sådan “rigtigt” igang med touren i dag, der byder på den en vaskeægte sprinteretape. Den er flad (næsten) som en pandekage, og ender derfor med 99,9% sikkerhed i en spurt… og det er et skarpt felt der er til start i den kategori i år! 

Af: Uggi Kaldan 

Dagens rute går fra Düsseldorf til Liege, og er 203,5 km lang, der er et par små knolde på vejen, som nok ville blive kaldt sygt hårde bakker i danske motions- og licensløb, men i Touren er det ikke andet en små forhindringer som alle må forventes at klare uden større besvær.

Masser af kandidater til sejren

Der er masser af kandidater til sejr i dag, på spurtsiden af Touren virkelig stærkt besat. Selvfølgelig har vi Kittel, hvis topfart der ikke er mange der kan matche, hans leadout er dog ikke det bedste. Greipel er måske ikke helt så hurtig på de helt flade afslutninger som han har været, men med den rigtige position kan han stadig slå de fleste.

Sagan har set super hurtig ud i f.eks. Schweitz Rundt, men er det nok til en flad spurt som i dag? Han er god til at positionere sig, hvilket kan være en fordel på tourens første spurt, der kan forventes at blive lidt kaotisk.

Dylan Groenewegen skal man bestemt også holde øje med i dag, ligesom den franske mester  Arnaud Demare med sin nye leadout mand Jacopo Guarnieri, pludselig ligner en magtfaktor i spurterne… spændende at se hvordan de får timet spurten i dag.

Til sidst, men ikke mindst, er der selvfølgelig Mark Cavendish. Han har ligget syg, men han er uden tvivl opsat på sejr, og Cavendish kan om nogen placere sig i kaos! Det er mere spændende om han har farten… vi får se!

Det bliver sindsygt svært at gætte dagens vinder, her til den allerførste spurt, og så har vi ikke engang nævnt alle de mulige kandidater, for der er flere der godt kan gå hen og vinde i dag, ud over de åbenlyse favoritter som vi lige har nævnt!

Gæt én vinder!

MEN MEN, vi skal gætte på en vinder, og det skal du også (på facebook!) – hvis du gætter rigtigt flest gange vinder du nemlig et helt unikt og fedt sæt tøj fra XT3 – der er særligt produceret kun til vinderen af konkurrencen her! Læs meget mere om den konkurrence : HER.

Vi tager en outsider som vores vinder i dag: SAGAN!