Endnu en sprinter etape på programmet, og der er lagt op til endnu en sejtrækker foran fjernsynet hvor et udbrud nok får lov at komme lidt væk, men ikke for langt.
Så bliver de halet ind, og der bliver spurtet. Vi anbefaler at tænde TVet 10 minutter inden de kører i mål. 

Af: Uggi Kaldan 

Dagens rute går fra Vesoul til Troyes, og er 216 km lang, endnu en laaaang etape, de er helt vilde med de lange etaper i år. Troyes var senest vært for en etapeafslutning helt tilbage i 2000, hvor Erik Zabel på næstsidste etape vandt en massespurt foran Robbie McEwen.

Det bliver en massespurt!

Igen er der mange kandidater sejr i dag, på spurtsiden af Touren virkelig stærkt besat. Selvfølgelig har vi Kittel, hvis topfart der ikke er mange der kan matche det har han allerede bevist. Hans leadout er dog ikke det bedste. Greipel er måske ikke helt så hurtig på de helt flade afslutninger som han har været, men med den rigtige position kan han stadig slå de fleste. Hans leadout tog fungerer, og dagens finale kunne godt være skåret lidt præcis til ham.

Andre kandidater er Dylan Groenewegen der også har set stærk ud indtil videre, ligesom den franske mester  Arnaud Demare helt sikkert også gerne vil vinde i dag, ved løbets første afslutning i Frankrig. Nacer Bouhanni kører nok også med i front i dag!

Gæt én vinder!

Det oplagte bud i dag er Kittel, han så sindsygt stærk ud den anden dag, og er uden tvivl feltets hurtigste, vi tror sgu han napper den igen i dag. Hvis du vil være med i konkurrencen så skal du smide dit gæt på vores Facebookside. Du kan læse mere om konkurrencen og se stillingen : HER.

Vores vinder i dag: Andre Greipel