Endelig lidt bjerge, ikke de vildeste vildeste bjerge, men etapen ser alligevel ok hård ud. Den kunne virkelig godt ligne en etape hvor et udbrud (endelig) får lov at holde hjem. Omvendt så har SKY meldt ud at de synes det har været den letteste start på en Tour for dem, nogensinde… så man må forvente at de sidder med gudeben, hvorfor ikke bare lægge pres på… 

Af: Uggi Kaldan 

Dagens rute går fra Dole til Station des Rousses, og er 187,5 km lang, det er en lidt anderledes Tour etape, det går meget op og ned, og så med en lang (men ikke for lang) stigning til sidst.

Det flade stykke inden mål gør at rigtig mange helt sikkert gerne vil med i udbrud i dag, for man kan ikke “bare” smadre opad den stejle stigning inden mål, og så forvente at tage 1 minut på konkurrenterne i klassementet. Det taler imod at favoritterne for alvor vil køre i dag.

Det bliver et udbrud… eller vilde SKY!

Vi vover pelsen, i dag kommer et udbrud hjem, og så håber vi i øvrigt på en spændende og seværdig etape… vi trænger til det!! Der er SÅ mange der kan komme med i udbrud i dag og ende med at køre med hjem at det er utroligt svært at spå om. Er i dag en etape som f.eks. Van Avermat kunne finde på at køre efter? Eller er det alligevel for hårdt?

Kommer favoritterne samlet op over som de første, så ligner Dan Martin et rigtigt godt bud.

Og hvad med Sky? De har kæmpe fordel at de har flere ryttere der ligger til i klassementet, hvorfor ikke sende nogle af dem afsted på den sidste stigning, og så må de andre jo lukke? Sky har hele 5 mand på holdet som ingen af de andre rigtigt har råd til at lade køre…

2. Geraint Thomas (12 sekender),
16. Landa (1.47min),
18. Kwiatkowski (1,56min),
24. Henao (2,32min)
29. Nieve (2,42min)  

 

Gæt én vinder!

Vores vinder: Steven Cummings

Se reglerne i konkurrencen og stillingen indtil videre HER.