Vi er egentlig mere eller mindre på ferie, og da alle andre medier dækker touren intensivt, så nøjes vi mere eller mindre bare med at læse hvad de skriver… og så alligevel. Efter hver etape finder vi lige en håndfuld twitter højdepunkter, og knytter en lille kommentar til dem. 

Af Uggi Kaldan 

Würtz mod Avermaet

Første tour, første etape, afsted i udbrud, og der var endda en bjergtrøje på spil! Bare ærgerligt Avermaet også var med i samme udbrud og ligeledes havde øjnene stift rettet mod den prikkede trøje, der kunne vindes på Muur Kapelmuur. Det var ikke rigtig tæt på for Mads, selvom han siger hans hjul gled, i det afgørende moment. Uanset, sådan viser man sig frem i sin første Tour. Godt kommet afsted der!

Fuglsang i asfalten, forbandet ærgeligt.

Endnu en gang er Fuglsang i asfalten i Touren, lad os håbe årets uheldskvote er opbrugt allerede nu, og at han kan bruge de næste par dage til lige at få ro i kroppen. Det er overhovedet ikke optimalt, men – KOM NU JAKOB!!!

Skuffet men afklaret Sagan

Sagan havde naturligvis sat næsen op en sprintersejr og dermed den gule trøje, på første etape, men det lykkedes ikke, da ,det brede cykelkredse, ret ukendte navn Mike Teunissen, lige akkurat fik skubbet cyklen foran Sagans, sådan kan det gå. Sagen er dog som sædvanlig en ægte gentleman og ser fremad.

Det var den etape!