Så er vi tilbage med lidt Twitter / Instagram.

Af Uggi Kaldan

12. etape – Simon Yates vinder etape i alle Grand Tours

Med et perfekt eksekveret finish vandt Simon Yates sin første tour etape, vinderinstinkt! Dermed har han en etapesejr i alle 3 Grand Tours!

13. etape – TT… WHAT?? Alaphilippe??

Den gule trøje gav vinger på en overraskende hård TT – stadig utroligt Alaphilippe vandt den. Bremsespor på TTen på stregen, men det var Sagan der vandt internettet med wheelie på TTen :D :D – og så naturligvis Wout van Art der udgik efter et træls styrt!

14. etape – Fransk extase på Tourmalet

Thiabot Pinot melder sig for alvor ind i kampen om den samlede sejr!

15. etape – Yates, igen!! Pinot… igen

Yates vandt etapen, Pinot lignede stærkeste mand… bliver spændende at se om han holder formen i alperne!

16. etape – The Pocket Rocket og Fuglsangs katastrofe

Den lille komet tog sin anden etapesejr, og er altså eneste sprinter der har to sejre i året tour felt, det ser stadig meget lige ud, selvom han måske har overtaget nu! Hans hold sled og slæbte ham over Pyrenæerne, og det gav altså fuld valuta! Jakob blev smadret i jordet og udgik, mega monster æv! :(

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Second @letourdefrance stage win😱 Really Can’t believe it! @lotto_soudal you guys made this happen👊 #TDF2019 Photo cred: Photonews

Et opslag delt af Caleb Ewan (@calebewan) den

17. etape – Trentin og Asgreen og…

Asgreen kørte med i udbrud, og det blev der spekuleret lidt over i krogene, at Quicksteps arbejdshest fik lov at køre sig helt i bund, var det en inddirekte måde at fortælle på at man forventer Alaphilppe kommer til kort i Alperne?

Trentin vandt Mitchelton Scotts 4.!! Etapesejr i året tour, der klassementsdrømme ligger i ruiner, men her kan man da tale om omstilling.

Det helt stor samtale emne var dog Luke Rowe der var i infight med Tony Martin, det kostede dem begge videre deltagere i Touren. Hård straf, ja endda direkte uretfærdig og kun for at Pinot kan vinde Touren – mener mange englændere, det tror jeg nu ikke. De var begge to nogle idioter.