TTT dag, Ineos så skarpe ud, men Lotto-Visma var i en klasse for sig og smadrede hele feltet, med ikke mindre end 20 sekunder. Det betyder endnu en dag i gult til Mike Teunissen, og måske ikke usandsynligt at trøjen gives videre Wout van Aert får lov at trække den over hovedet, efter etapen i morgen! 

Af Uggi Kaldan 

Lotto-Visma flyvende fra start i årets Tour

Action speaks louder than words. Sprinterkaptajnen røg i asfalten, men så er det godt man har en tidligere juniorverdensmester i CX på holdet, der lige viser at han stadig har noget eksplosivitet tilbage i stængerne, og fik overlistet Sagan. BUM Mike Teunissen, fra forholdsvist ukendt, til på alles læber, på blot én dag, sådan er Tour de France! I dag fortsatte Lotto-Visma, ikke samme kæmpe overraskelse som gårsdagens sejr, men ingen havde troet de ville være så absolut suveræne som de var i dag, wauw! Endnu en dag i gult til Mike T, og sikkert en dag mere til holdet efter i morgen, vildt nok.

Mere Mads Würtz AKA Young Gun

Udbrud i går, monsterføring tæt på mål i dag. Mads Würtz er i den grad stemplet ind i sin første Tour, og ikke mindst hans tilstedeværelse i udbrud i går har kastet nogle fine “twitter moments” af sig. På TV2 i dag sagde Mads endda at han synes etapen i morgen så ud til at passe ham meget godt, og han da var klar på at give den et skud i finalen! Sådan taler en mand med overskud! Vi glæder os til at se Young Gun give den et skud i morgen!

Overhovedet ikke Mitchelton-SCOTTs dag

Ærlige Christopher Juul Jensen udtalte efter dagens TTT at de gik efter at vinde etapen, med en plads som nr. 11 kan man ikke ligefrem sige det gik efter planen. AV! Men endnu værre gik det faktisk for deres kvindehold, der for tiden kører Giro Rosa. Lucy Kennedy gjordet det forbudte, jublede for tidligt, og smed en sikker sejr på dagens etape, til ingen andre en Marianne Vos, der kom flyvende bagfra… DOBBELT AV!!