Mange havde gættet på Sagan som vinder i dag, og han så da også skarp ud, men ikke ligeså skarp som vidunderbarnet Julian Alaphilippe. Vi går efter etapesejren og den gule trøje udtalte Quickstep inden etapen, som sagt, så gjort… bum! 

Af Uggi Kaldan

Deceuninck-QuickStep på hele etapen

Først var det Asgreen, der sammen med Tony Martin, med Jakob Fuglsangs ord, “indhentede motorcykler” i front… og så var det Julian Alaphilippe der til sidst kronede dagen. med et perfekt timet angreb… langt udefra! Han er vild.

Asgreen i alvorligt styrt

Asgreen sluttede desværre dagen uheldigt, han mistede koncentrationen til sidst på etapen, hvor han ellers sad i grupetto og bare skulle “rulle i mål”. Men Mørkøv forgæves forsøgte at råbe ham op, kørte han direkte ind i en helle på en nedkørsel, hvorved han smadrede sin cykel, og endte på hospitalet. Der er ingen meldinger om hvorvidt han stiller til start i morgen, #allfingerscrossed!

Tim Wellens fik sine prikker

Inden dagens finale var det profilen Tim Wellens der var hoppet i udbrud, der stjal TV kameraernes tid, først smed han sine følgesvende, og herefter kørte han først over  2 ud af 3 af dagens kategoriserede stigninger, og lykkedes hermed med sit forehavende, som var at pille den prikkede trøje af Van Avermat. Thomas de Gent fandt åbenbart den nye trøje på værelset…

– og det var så dagens etape! :)