Mads Würtz viste igen flaget på en etape hvor udbruddet aldrig fik lov at køre ret langt væk, og så lugtede det for alvor af et spurtopgør, selvom Rui Costa forsøgte med et nummer til sidst… men det endte i spurt, og med de store drenge smidt af, så var der ingen ved siden af Sagan. Sikker sejr. 

Af Uggi Kaldan 

Sagan med sin 12. sejr i Tour de France

Fænomenet Sagan, en start på året, hvor sygdom pillede toppen af verdensstjernen er nu erstattet af en Peter Sagan med et mål, og en form til at følge det op. Kun et uheld kan vist pille den grønne trøje af “The Tourminator”.

 

Mads Würtz igen i udbrud, sådan søger man nyt job!

Det er ikke let at ramme udbruddet i Tour de France, og slet ikke i dag, som var endnu en dag, hvor alle udbrudskanonerne gerne afsted, men feltet ikke lod alle og enhver slippe afsted. Mads kom med, det må man bare tage hatten af for! Rygterne går på at hans hold måske lukker, så det er det helt perfekte tidspunkt han får vist formen frem!

Boasson Hagen lige ved og næsten

Mens vi ventede på spurten var Rui Costa sammen med “Eddy the Boss” gode til at skabe lidt spænding, Hagan var røget af frontgruppen, måske en defekt? Men kæmpede med alt hvad han havde for at komme tilbage, og nåede faktisk tilbage til feltet, men desværre for ham, ikke tidsnok til at gøre sig gældende i spurten. Sikke en fightervilje dog!