En eksplosiv bjergetape, med rigtig høje procenter, den forløb som forventet, selvom mange nok havde håbet på mere. Det er ikke Fuglsang terræn, men han klarede den. Hans hold faldt lidt fra hinanden, men tror ikke man kan udlede ret meget af det, lige på den etape. 

Af Uggi Kaldan 

Igen kom en insisterende Thomas de Gendt afsted i hug, han er sgu en fed type rytter, han VIL bare i udbrud, og så tilgiver man i øvrigt Tim Wellens, at han er gået helt amok i røde prikker, selvom der er lang tid til Paris. Når man forsvarer trøjen som han gjorde i går, så giver man den bare fuld gas med prikker (- bare han ikke får prikker på bukserne!!).

Mange havde spået at Alaphilippe ville koge over, eller måske nærmest frivilligt afgive trøjen på gårsdagens etape, men en franskmand afgiver ikke frivilligt den gule trøje. Her havde Rolf Sørensen fat i den lange ende, da han insisterede på at Alaphilippe ville komme med feltet hjem og kæmpe for trøjen, selvfølgelig gjorde han det.

Alligevel tabte han den, med kun 6 sekunder til Ciccone, ikke usandsynligt danske Kim Andersen har en lille andel i den trøje, da Ciccone ude på ruten fik kørt spurterne og vundet de bonussekunder, der lige netop rev trøjen af Alaphilippe.

Er jeg i gult, er jeg ikke i gult??

Det er stadig Richie Porte der er kaptajn på TREK selvom det unge talent Ciccone nu er i gult, Porte sad også med til sidst i går, og på den måde har vi stadig ikke rigtigt fået noget svar på favoritternes indbyrdes niveau, men der tegner sig et omrids at den lidt mere åbne Tour, som alle har gået og håbet på.

Ciccone var derimod til det sidste i tvivl om han var i gult eller ej, som han fortæller i videoen herunder :D :D

Der sættes KOM i den tunge ende af feltet

En af de sjovere updates fra i går var faktisk slet ikke på twitter, men på Instagram, og den stod Alex Dowsett for, tjek lige den ganske underholdende update ud, hvor han både snakker om KOM, og at køre som en sæk kartofler OG ikke mindst, ikke har styr på hvem der vandt etapen.

Cort the influencer

Han viste allerde sidste år at han har flair for sjove updates på Instagram, og i det hele taget er det meget sjovt at følge med Cort på mediet, hvor han anmelder hotelværelser, han når jo forbi en hel del den unge mand! Det er vist ikke alle ryttere på Touren der kan nyde natten som Cort gjorde i går…