Så er vi tilbage med lidt Twitter / Instagram.

Af Uggi Kaldan

9. etape – Daryl Impey, mega flot sejr

Med kun 13 kilometer tilbage, og på løbets sidste stigning sidder Impey i en gruppe med Oliver Naesen og Jasper Stuyven, 3 tunge drenge, der lige præcis ikke kan hænge på Tiesj Benoot og Nicolas Roche. Lige inden stigningen slutter tager Impey satset og får fyret den af, og kommer op til de 2 forreste!  Hatten af, super flot sejr, og lektion i hvordan man kører cykelløb!

10. etape – den etape hvor de danske tour drømme brast

Der er vist skrevet alt hvad der skal skrives om den etape, og mere til. Astana dummede (og andre hold også) – da Quick-Step, Bora og ikke mindst Ineos satte kniven ind, drejede den rundt, og viste hvorfor sidevindsetaper er så frygtede, av, av, av Fuglsang, den gjorde ondt. Til gengæld, WOW, van Aert, sikke en sejr!!

Men måske endnu bedre er Vivianis ansigt, da det går op for ham, hvem han har tabt til….

11. etape – måske har vi aldrig set så lige et sprinter felt?

5 forskellige sprintere har vundet tour etaper i år, Viviani (4. etape), Sagan (5. etape), Groenewegen (7. etape), Aert (10. etape) og så Calab Ewan (11. etape)… det tror jeg faktisk aldrig er sket før, der plejer ofte at være én sprinter der lige har krammet på alle de andre, men ikke i år, det er totalt åbent!

Thats it – i dag… bjerge, men lidt svær afslutning for klassement, bliver spændende at se hvad der sker!