Redaktøren bliver en sæson mere på AoC, så pyt da.

Intet hold, uden holdejer, så AltomCykling.dks stifter, også kendt som redaktøren, cykler naturligvis også i AoC trikot i 2015. 

Navn: Uggi Kaldan

-også kendt som: Redaktøren

Cykler: Wilier Cento1 SR og en Specialized Crux Expert.

Gad godt at eje? En Ridley Helium SL, i Lotto retro farver.

Træning – helst alene, eller sammen med andre? Træner mest alene, men ture i mindre grupper er også hyggeligt. Store fællestræninger er ikke mig.

Løb – full gas eller rigtigt cykelrytter der sidder og gemmer sig? Altid full gas – fuldstændigt uden hensynstagen til formen… så jævnt dårlig cykelrytter.

Værste oplevelse på cyklen? Dette efterår (efteråret 2014) – hvor en influenza har decimeret min form til at være ikke eksisterende! Alle træningsture pt. er æv.

Bedste oplevelse på cyklen? La Philippe Gilbert, motionscykelløb i Belgien i foråret, hvor Philippe selv kørte med rundt, det var en sjov dag.

Hvad skal du køre i 2015? Gentager helt sikkert La Philippe Gilbert, gerne andre motionsløb i udlandet også. Løser nok ikke licens i 2015.

About The Author

Uggi Kaldan
Le chef - Redaktøren

Uggi Kaldan aka. redaktøren, stifteren af AltomCykling.dk. Skriver anmeldelser af motionsløb, og kommentarer til cykelsporten i almindelighed.

Related Posts