Michael Sandstød har været i gavehumør og har givet AltomCykling.dk hele 12 billetter til  åbningsdagen på 6dagesløbet i Ballerup 2013, Torsdag d.31 januar 2013. Dem skal vi have delt ud – og vi skal quizze ja vi skal så! Vi sætter de første to billetter på højkant allerede nu – svar på spørgsmålet herunder for at deltage.

Vind 2 billetter ved at svare på følgende spørgsmål :

 

Spørgsmål :: “hvor mange 6dagesløb er kørt i københavn ?”

 

Skriv dit svar i kommentarfeltet herunder eller send på mail til os på info@altomcykling.dk. Vi trækker lod blandt alle korrekte indsendte svar d.16 januar 2013.

De første 2 billetter gik til…

Michael Rytz vandt den første konkurrence ved at svare på – “Hvilket år startede Henrik Elmgreen som sportslig leder af det Københavnske 6dagesløb?” – et svært spørgsmål som vi blev nødt til at få fat i “Rico” selv for at kunne svare korrekt på – svaret var 1984Se den fine lodtrækning her!

 

HOVEDKONKURRENCE

BUST - AltomCykling.dks yndlings rekreationsbar efter hård cykeltræning © Photo: Lasse Kofod og Ja-Hatten

Alle deltagere i “Quiz-Stafetten” deltager automatisk i vores store hovedkonkurrence. Her kan du vinde hele 4 billetter til 6dagesløbet Torsdag + 4 usandsynligt gode øl og en “Surprice Ølsnack” der kan fortæres på AltomCykling.dk´s yndlingsbar og madsted i KBH – BUST.

Hovedpræmien udtrækkes d.30/01-2013. Vinderen offentliggøres her på bloggen.
Øl og “Ølsnack” gavekort til BUST gælder kun Torsdag d.31/01/2013.
Du øger dine chancer for at vinde hovedpræmien ved at deltage i så mange 6dages quizzer så muligt – ét lod pr. quiz du er med i.


Dine “likes” er lig med flere gode konkurrencer!

Synes du det er fedt at man kan vinde billetter til div. cykelarrangementer på vores side? – så husk at “like” os enten her på siden eller på Facebook, så du kan følge med i hvad der sker, og jo flere likes vi får, jo bedre muligheder har vi for at lave flere og federe konkurrencer ,så… like like like!