Armstrong stiller (update: ikke!) op til Gran Fondo, med både gamle og nuværende proffer.

Cyclingtips beretter at Lance planlægger at stille op i Hincapie Gran Fondo.

Tvivl blandt WADA, USADA og USA Cycling om hvorvidt Lances livstidsdom, udelukker ham fra motionsløbet eller ej.

Under alle omstændigheder viser sagen at Lance (og andre tidligere dopere) ikke har tænkt sig at holde sig ude af rampelyset, og man kan nok forvente at Lance uanset om han får lov at køre dette event eller ej, har tænkt sig at køre på cykel, helt offentligt. 

Af: Uggi Kaldan 

Er cykelsporten klar til det? Det er trods alt kun i 2012 han modtog sin livstidsudelukkelse, og hans deltagelse understreger med alt tydelighed at Lance ikke har tænkt gemme sig og angre resten livet. Spørgsmålet er om han også skal det?

Jeg er sgu i tvivl. Ingen tvivl om at han var en røv, men han var jo ikke den eneste røv. Det ville være let hvis man bare kunne sige: – Armstrong var dum, nu er han dømt ude på livstid, og nu er cykelsporten dermed fri for dopingproblemer. 3 dopingdomme på kort tid til Astana viser med alt tydelighed, at det langt fra er tilfældet.

Problemet er jo at mange der var en del af den æra, stadig er aldeles aktive i cykelsporten, men lige præcis Lance – han skal holde sig langt væk, som om det alene var ham. Det lugter langt væk af at Lance er gjort til syndebuk for en hel cykelsports problemer i 90erne.

Han er ikke uden skyld – og jeg mener heller ikke han hører til i konkurrence cykling nogensinde igen, men motionsløb og Gran Fondos med hans deltagelse? Hvorfor ikke?

Jeg er som sagt i tvivl? Hvad synes du?

Læs artiklen på Cyclingtips HER.