Biosym sponsorerer Team AoC 2015 - AltomCykling.dk
Biosym sponsorerer Team AoC 2015 - AltomCykling.dk

Biosym sponsorerer Team AOC i 2015

Biosym sponsorerer Team AOC i 2015

Vi er mega glade for at kunne annoncere at firmaet Biosym, der bl.a. står bag de klassiske ovale gule vitaminpiller Omnimin pure og mange andre fine kosttilskud, som sponsorer for Team AoC i 2015.

Kosttilskud til cykelrytttere

Ja da, det er helt naturligt. Som de fleste andre tohjulsfanatikere er Team AoC naturligvis interesserede i optimering. Optimering af udstyr, optimering af træning, optimering af kost, alt sammen for at få optimalt udbytte af den begrænsede tid man som motionist har til rådighed på cyklen. Der er intet hokus pokus over vitaminpiller og kosttilskud, når man træner sin krop hårdt, så bliver den “slidt” og har brug for at bygge op. For at kroppen kan restituere optimalt, så har den bl.a. brug for en håndfuld vitaminer og minaraler.

Derfor giver det rigtig god mening at supplere den almindelig kost med en håndfuld vitaminer og mineraler, så man er sikker på at at kroppen har optimale betingelser for restitution, når man har trænet hårdt.

Hvordan kom aftalen i stand

Da Team AoC var ude og søge efter sponsorer var vi enige om at, at sponsorerne på holdet, skulle “give mening” i forhold til det at cykle, eller sekundært i forhold til bloggen, med andre ord, skulle vi cykle med et sponsornavn på tøjet, skulle vi dælme også kunne stå inde for produktet / firmaet bag. Derfor var det helt naturligt at kigge på, hvad det egentlig er for produkter, vi selv benytter os af, og da flere af rytterne på holdet brugte kosttilskud, og faktisk brugte også fra Biosym, så kontaktede vi dem, og de synes det lød sjovt at sponsorere at motionscykelhold.

Bliv klogere på kosttilskud

Vi har aftalt med Biosym, at vi i samarbejde med dem vil lave et par artikler om de produkter, der er mest relevante for cykelryttere. Tanken er at give læserne et godt indblik i, hvilke kosttilskud, der kan være relevante at benytte som cykelrytter.

Vi har derudover valgt at samarbejde med en nutritionist og en professionel cykelrytter der vil blive præsenteret senere. De vil give os deres syn på hvilke kosttilskud der er vigtige i forhold til cykling / udholdenhedssport, således at vi kvalificeret kan fortælle om hvilke kosttilskud der er vigtige, og derudover også ud fra et personligt synspunkt berette, om vi kan mærke en forskel, når tilskuddene tages rigtigt.

Vi glæder os super meget, det bliver topspændende at samarbejde med Biosym.