CyclingFreak sponsorerer Team AoC i 2015 // Altomcykling.dk
CyclingFreak sponsorerer Team AoC i 2015 // Altomcykling.dk

Cycling Freak sponsorerer Team AoC i 2015

Mer´ kaffe, Mer´ gear, Mer´ træning

Cykler du og kommer fra Aarhus, så er der en rimeligt stor sandsynlighed for at du har hørt om Team AoCs ene hovedsponsor for 2015, CyclingFreak.dk

Cycling Freak drives af cykelentusiasten Thomas Dybdal og hans partner Michael Fogh Larsen, butikken er forholdsvis ny, men det har ikke begrænset dem i allerede nu at være her og der og alle vegne i forhold til cykling, og nu altså også på Team AoCs uniform i 2015.

CyclingFreak har altid en kop kaffe klar til kunderne, så nu kan Team AoC ikke slippe for kaffe, uanset om vi cykler den klassiske Marselis rute, eller ud over Mols, hvor vores anden sponsor Salon Salon ligger… det er da ret smart!

Lørdagstræning, det´ er da ret genialt!

Når så mange kender til CyclingFreak så er det ikke bare fordi grundlæggeren Thomas er fandens let at snakke med, og god til at netværke, så skyldes det også det helt simple ,at det som mange andre cykelbutikker nok har tænkt var en god idé, det har Thomas ført ud i livet – fællestræning med kunderne, én gang om ugen, USA style.

Det må siges at være en succes, ofte møder over 50 ryttere op til træningen, lørdag morgen inden åbningstid (klokken 8!!) og cykler et par timer med ejerne, samt et par dedikerede guider, alle kan være med. Der bliver kørt hurtigt i front, og samlet op bag ved. Turen slutter med gratis kaffe i butikken, og endda rundstykker i ny og næ… sådan lærte jeg CyclingFreak at kende – det virker!

2015 – det bliver stort.

Egentlig behøver man vel ikke forklare hvorfor et motionscykelhold og en cykelbutik er et godt match. Vi kører på cykler, vi kører cykelløb, de sælger cykler og vil gerne være synlige til cykelløb… det giver sådan set bare mening ik´? Det bliver godt.