Tolboell Licens 2016 Black Inc Wheels
Tolboell Licens 2016 Black Inc Wheels

I weekenden står den på noget der minder om fladbaneræs for alle pengene. For mit vedkommende bliver det sæsonens, indtil videre, fladeste løb, og med en opadgående form så håber jeg at kunne få bugt med forbandelsen, og endelig få nogle point på kontoen! 

Af: Jeppe Tolbøll

Efter min defekt i Nyborg, hvor jeg brækkede min pedalarm, var jeg lidt i tvivl om cyklen overhovedet ville blive klar til løbet i Djurs, som afholdes ved Kolind. Men Rotors service i dk (aka importøren Lucky Machine) viste sig fra deres mest fremragende side! De erstattede simpelthen hele kranksættet UB, da de mente det var en konstruktionsfejl – og det er altså et kranksæt der er 4 år gammelt! Det er da fantastisk service, er det ikke? Lucky Machine var lynhurtige til at sende det, og allerede dagen efter havde min mekaniker fra Star-up Bike & Event monteret det, og jeg var good to go! Så den fik debut i regnvejr!

13113205_10153805031109006_1276630349_o

 

DJURS, 6 OMGANGE, 116,4 KILOMETER, 654 HØJDEMETER:

Screenshot 2016-04-30 16.17.13

Efter Nyborg var jeg svært skuffet! En form der var rigtig god blev spoleret af en freaky defekt. Nu er jeg klar til at tage hævn!

Ruten har jeg aldrig kørt, men ud fra hvad jeg har set via ruteprofil, ser den ret flad ud, og åben for vind. RideWithGPS siger max 2,5 % på stigningsprocenterne, så der kan jeg ikke have en undskyldning. Desværre siger DMI, at der ikke kommer den vilde vind, så det kan gøre løbet noget mere svært at køre.

Min plan er, ligesom i Nyborg, at køre aggressivt, og komme med i hugget når det kører. Min erfaring i flade, vindløse, løb siger mig at en gruppe hurtigt kan køre væk, og være svær at hente igen! Derfor gælder det om at være vågen, og sørge for at holde snor i de rette folk :)

Jeg forventer, at når finalen skal køres, så bliver det med mig i den! Kan jeg sidde med i en finale i Nyborg, så skal jeg simpelthen kunne sidde der, når ruten bliver nemmere for mig!

Den eneste undskyldning jeg kan finde, er at jeg skal arbejde lørdag fra kl. 9, indtil søndag morgen kl. 8.00, så der kan være mangel på søvn! #altidgodtmedenundskyldning!