Forventninger til Esbjerg- og Haderslev-løbene

To løbsdage i weekenden, hvor de ene endda er på hjemmebane. Forventninger kommer lidt sent (men de kommer for en gangs skyld!), men det har der været grunde til.

I går kom det frem at Esbjerg overvejede at aflyse deres løb, lørdag, pga. manglende hjælpere. Jeg har sagt min mening på Facebook, og vil ikke rode mere rundt i det, ud over at jeg er glad for at løbet gennemføres.

Ruten kørte jeg i bil, her i tirsdags da jeg skulle køre min søster til Esbjerg. Den er pivhamrende flad, relativ teknisk og åben for meget vind. Det lover rigtig godt for mig, MEN jeg sidder pt. på arbejde, hvor jeg har været siden kl. 08.00 og har fri igen kl. 08.00, hvor jeg drager direkte til Esbjerg. Så jeg risikerer at få en lidt ujævn og mangelfuld søvn. Og det har vist sig, at det nogle gange kan fucke med min fysik på dagen. I Nyborg fik jeg en pludselig krise der kostede dyrt, mens jeg dog kørte fint i Vejle. Jeg håber ikke det får indvirkning i morgen!

Det er lidt svært at sige hvad jeg regner med at kunne lave, for jeg har lovet (og det vil jeg glædeligt holde) at jeg leger semi-hjælperytter for Nicolai Jørgensen, der mangler 3 point for at kunne rykke i A. Jeg tror dog på at jeg kan lave et point, hvis der kommer en del vind. Det er lige mit terræn, og faktisk det eneste terræn hvor jeg føler mig bedre kørende i B, end de fleste andre.
En top 10 må være målet. Jeg har umiddelbart ikke nogle enkelte at holde mig til, da alle kører hurtigt i B, og jeg kender ikke helt folk godt nok, udover jeg kan se hvor mange point de har fået.

Om søndagen står den så på hjemmebane i Haderslev (eller Sdr. Vilstrup). Men det er det terræn vi træner ret tit i, og det er ikke helt så fedt. For det går næsten op og ned hele tiden, hvilket ikke er noget jeg er skide glad for. Derfor satser jeg også 100 % på Esbjerg, men Haderslev må være bonus. Jeg tvivler desværre på at jeg kan lave point på hjemmebane, da ruten nok bliver for hård til mig i sidste ende. Dog vil jeg som minimum slutte omkring den bedste halvdel.