På søndag er der cykelløb, hvor Frederikshøj CC afholder kriterium. Det er meget atypisk for en licensweekend, at der holdes kriterium frem for de normale, og noget længere cykelløb som vi er vant til! Det bliver sikkert sjovt, selvom der ikke er særlig mange tilmeldte i mange af klasserne, hvilket jo er en skam, at folk fravælger et løb blot fordi det er en smule anderledes end normalt! Gad vide hvorfor der ikke bakkes mere op, når de fleste er enige om at vi savner flere licensløb?

 

AF JEPPE TOLBØLL

FREDERIKSHØJ KRIT, 10. OMGANGE, 63 KILOMETER, 600 HØJDEMETER

Oliver
Jonas Andersen Odder Cykel Klub
Sebastian Baldtzar Rasmussen Odder Cykel Klub
Anders Hørslev Team OK Kvickly Odder
Sune Guldbrand Hansen Vejle Cykel Klub
Lasse Eland Cykle Klubben Aarhus
Frederik Uhre Esbjerg Cykle Ring Sport af 1919
Zacharias Bendix Væggemose Cykle Klubben Aarhus
Jeppe Tolbøll Haderslev Starup Cykelklub
Brian Henriksen Odder Cykel Klub

Her er startlisten. Jeg smider den normalt ikke op, da der altid er ret mange til start. Men med 10 mand som pt. er tilmeldt kan man nok lige overskue det. Jeg synes altså det er en skam at der ikke er flere til start.

Med 10 mand er der pt. præmier og point til de 4 første i løbet. Dog skal jeg ramme Top 3 for at få de sidste point så oprykningen til A-klassen er sikret. Dog lader jeg mig ikke rykke op endnu, hvis det skulle ske.

Jeg kender ikke ruten, men har fået at vide at den er led nok, med en stigning på, kaldet Fulden Byvej. Den er 500 meter med et snit på 5 %, hvilket er ret meget for mit vedkommende. Kigger jeg på startlisten så tænker jeg umiddelbart at Oliver Knudsen, Team OK Kvickly Odder, Sebastian Baldtzar Rasmussen, Odder og Lasse Eland, CK Aarhus er dem jeg skal holde mig til, men det er virkelig svært når vi ikke er flere.

Vi får med 99 % sikkerhed samkørsel med A-klassen, som pt er 4 mand tilmeldt.

Jeg håber virkelig at jeg skal få mig kæmpet i top 3, så jeg derved får sikret mig point til A-klassen, men jeg ser det meget som lidt svært da løbet nok bliver kørt rigtigt taktisk.