Forventninger til Hjørring og Aalborg

Sæsonens første danske licensløb står for døren. Nemlig løbene i Hjørring om lørdagen, og Aalborg om søndagen.

Sidste år blev jeg smidt af i Hjørring i C-feltet, og gennemførte, mens jeg dagen efter ramte 10 mandsudbrudet i Aalborg, men måtte sande at formen bare ikke var helt på plads, så der faldt jeg af, og gik helt kold, og blev hentet bag fra af 2 grupper, hvor jeg heller ikke kunne hænge på.

Hjørring:
Ruten er på 21,5 kilometer med ca. 180 højdemeter, som skal køres i alt 6 omgange. Ruten indeholder ikke rigtig én frygtet bakke, men er bare meget knoldet og ruten er pivåben. Ifølge DMI skulle der komme en del vind og være ca. 5 grader. Det bør være en lille fordel til mig med vinden, men sidste år hjalp den mig ikke.
Kigger jeg over feltet, så synes jeg virkelig at B-feltet ser frygtindgydende ud, og jeg kan ikke umiddelbart finde ud af hvem der skal holdes øje med. Så løbet bliver nok på mange måder kørt på gefühl, og så må jeg ser hvor det bærer hen af.
Mine bud til sejren må være: Kasper Asgreen, Odder eller  Jakob Frandsen, CK Djurs.

Aalborg:
Ruten er på 25,4 kilometer med ca. 200 højdemeter, som skal køres i alt 5 omgange. Modsat Hjørring er der ingen mange knolde på ruten, men i stedet 2 bakker. Netop bakken lige efter mål Svinetruget (eller det er vejnavnet, men whatever), og Skomagerbakken ca. halvvejs på ruten er bakker som jeg frygter mest. Hvis vinden står helt rigtigt og strid modvind på Skomagerbakken så ville det tale ret meget til min fordel.
Når vi så kommer ind på ‘cykelstierne’ – en voldsom smal vej på 2 meter håber jeg på at ligge godt placeret for med den rette vind, så vil der falde folk fra her!
Mine bud på sejren er: Kasper Asgreen, Odder, eller Karsten Mikkelsen, Thy.

Så hvad skal jeg regne med? Kommer jeg hjem med 1 point så tror jeg at jeg er tilfreds. Jeg er ret i tvivl om min form, efter at jeg holdte hvile uge fra 17.-23 marts, mens jeg så styrtede om mandagen d. 24, og derved mistede 2 dages træning og så skulle arbejde 3. dagen. Og så gik weekenden jo langt fra optimalt, hvilket kan læses her.
Mandag kunne jeg ikke træne pga. smerter, mens jeg arbejdede hele tirsdag, havde fri kl. 08, og måtte hjem og sove, for så at møde igen på job kl. 16. Så denne uge har jeg haft første træningspas i dag.

Så de seneste 3 ugers træning har været meget rodet, og uden struktur overhovedet, hvilket MÅ have sat sig i formen. Jeg glæder mig dog til at komme i gang, og se hvordan det går.

Formen var rigtig god for 3 uger siden, så måske kan jeg have holdt den oppe, men som sagt, så tvivler jeg.