I weekenden står den på kuperet ræs i Hobro, i et løb som jeg kun har kørt én gang før, med sejr til følge. Dette var dog i C-klassen, så derfor er det ikke med helt samme optimisme jeg stiller op til Hobro. Lørdag er der Jysk/Fynsk mesterskab i enkeltstart i Aarhus, som jeg springer over, da jeg har solgt min TT-cykel!

AF JEPPE TOLBØLL / FOTO: LAFOTO.DK og CYCLINGFOTO.DK

 

HOBRO, 4. OMGANGE, 106 KILOMETER, 744 HØJDEMTER:

Screenshot 2016-09-06 23.17.56
Ruten i Hobro er rigtig hård, men samtidig er det også en rute hvor der kan ske lidt af hvert. Jeg husker den som have flere åbne stykker, et par tonsersteder, men også de skide irriterende bakker, som nemt kunne få mig til at blive træt af det hele ;)

Specielt bakken der kommer efter ca. 17 kilometer, er både lang og stejl med op mod 7,5 % hvor den er stejlest. Det er nok det moment jeg skal klemme ballerne mest sammen, hvis jeg har forhåbninger om at lave et resultat.

Jeg synes det er svært at blive helt klog på, hvordan og hvem man skal holde øje med, da ruten som sagt tillader at flere forskellige typer ryttere, at kunne lave et godt resultat. Jeg håber på, at der kommer en solid omgang vind, og måske endda lidt regn, men DMI lover pt. lidt gråvejr, men ikke rigtig nogen vind.

Målsætningen må være at se om jeg ikke kan nappe ét enkelt point, hvor der lige nu er 10 placeringer der vil give point, og med eftertilmeldinger på dagen, ender vi nok på 11-2 placeringer der kan give point. Så en skal vi ikke bare kalde en Top 10, og så håber jeg, at formen er til at trylle et eller andet ekstraordinært frem.

Rytter som er værd at holde øje med er nok Jeppe Pallesen, Hammel (som jeg faktisk er i tvivl om han kører A nu?), Kim Aabjerg, Herning, Morten Abel, CK Aarhus, og Rasmus Fjordside, Frederikshøj. Og måske endda også sidste weekends vinder, Nikolaj Friis, Esbjerg, som virker til at have fundet storformen frem!

Dog håber jeg på følgende resultat ;)

12132650_10153361442689006_5878887863472590808_o
Fra sidste år i Hobro i C-klassen!