Efter sidste uges mentale lussing, står den endnu engang på løb på Fyn. Denne gang Nyborg.

Sidste år blev jeg nummer 47 eller deromkring i D-klassen da jeg blev plantet så eftertrykkelig på den sidste bakke inden mål. Dog havde jeg forsøgt mig som en gal hund at komme væk fra feltet, enten alene eller i udbrud, på hele den sidste omgang. Og det seneste forsøg kom ca. 3 km fra mål. Så sidste års resultat kan ikke bruges til noget grundlag af flere grunde. 1) Jeg kører noget bedre op af i år, 2) Vi er pt. kun 20 tilmeldte, frem for 80 sidste år, 3) Jeg er alt andet lige i bedre form.

Jeg husker ruten som semi-kuperet, med 2 stigninger. Den første er ikke så slem, mens den anden kan koste kræfter med noget der minder om 9 %. Vi skal køre 90 km., hvilket i øvrigt var det samme vi kørte sidste år i D-klassen.

Jeg har en ide om hvordan løbet skal køres, og også om hvordan det bliver kørt. Personligt vil jeg gå med i så meget som overhovedet muligt, for hvis det bare slipper 5-7 mand væk, så er næsten 2/3 af feltet væk, og det kan blive meget problematisk at lukke igen. Jeg har 2-3 personer som jeg ved kører stærkt, og specielt disse vil jeg holde mig til.

Mit bedste bud, er at der slipper en ganske god gruppe væk på 6-7 mand, og der skal jeg gerne være med. Feltet får aldrig etableret et egentlig samarbejde og frontgruppen holdes samlet indtil sidste omgang, hvor der bliver kørt finale.

Efter at have sat målbaren lidt for højt i sidste weekend, vender jeg nu tilbage til et lidt mere ydmyg udgangspunkt og siger, at så længe jeg kører point ind, så må weekenden være godkendt.