Tolbøll Licens 2016 AltomCykling.dk
Tolbøll Licens 2016 AltomCykling.dk

Randers står for døren i denne weekend, hvor jeg sidst jeg kørte deroppe måtte kysse asfalten. Ellers er statistikken ret god for mig, da jeg altid har lavet point deroppe i alle de løb hvor jeg har fået cyklen over målstregen!

 

AF JEPPE TOLBØLL

 

RANDERS, 6. OMGANGE, 103,2 KILOMETER, 810 HØJDEMETER:

screenshot-2016-09-17-20-05-45

 

Sidste år styrtede jeg noget så grusomt på H30-enkeltstarten hvilket jeg gerne vil undgå i år.

Jeppe Tolbøll styrt 2015
Asfalt-tjek i Randers. Det gider vi ikke i år!

Ruten i Randers er ny, i forhold til den rute jeg har kørt før, og da vi tjekkede den i bilen, efter Hobro-løbet i sidste weekend, var det med ret blandede følelser at jeg så den.

Ruten har én rigtig, rigtig grim bakke som ligger på vejen der hedder Hulen, og den er jeg ret “bange” for. Heldigvis lader det til at vinden kommer til at stå således at vi får et skub op af bakken, så jeg håber den er hurtig overstået ;)

Flere steder vil vinden, som i øvrigt bliver ganske hård med 5-7 m/s, stå rigtigt i forhold til sidevindskørsel, og det vil jeg forsøge at udnytte. Gør jeg ikke dette, vil jeg nok få mine klø på bakkerne, hvilket der selvfølgelig stadigvæk er stor sandssynlighed for! :)

I morgen er der 22 mand tilmeldt, men med de ryttere der kommer på dagen ender vi sikkert med 30 stykker, hvilket vil udløse 10 præmier at køre om. Jeg håber at jeg får kørt løbet på mine vilkår, hvilket kan betyde udskilning i vinden (og ikke på bakkerne!), for så tror jeg der er gode muligheder for at nappe lidt point.

Desværre slutter den med bakke kørt før mål, der kan blive min død, hvis de helt lette drenge kommer med hjem.

Jeg håber at jeg holder statistikken, og får lavet point i Randers!