En uge i Alsace er overstået, og de franske bjerge har gjort godt (og ondt) i benene. Vi drog afsted fredag aften i sidste uge, og kom hjem i nat mellem fredag og lørdag. Så man kan selvfølgelig sige at det ikke er den mest optimale uge frem mod Varde-løbet. Men en træningslejr er selvfølgelig meget mere værd end ét enkelt løb.

I de 7 dage, vi var afsted fik jeg kørt ca. 700 kilometer, og det var med en kort tur lørdag morgen (som blev kortere end forventet, da vi blev ramt af et ret grimt styrt på en nedkørsel – rytteren er dog okay), og restitutionsdag onsdag, og en kort tur fredag inden vi kørte mod Danmark omkring kl. 13.

Jeg har i dag trillet en lille time, bare for at spinne det værste syre ud af benene, men jeg må nok erkende at benene ikke bliver 100 % til i morgen.

Ruten i Varde skulle eftersigende være pivflad, som det vestjyske jo næsten altid er. Jeg har aldrig kørt derovre, så håber da at det holder stik. Vi skal køre 120 kilometer fordelt på 5 omgange. Selvom jeg er blevet sat i de to foregående løb, så bør der i hvert fald ikke komme bakker som skulle slå mig ihjel i morgen, så håber på at være omkring pointene. Jeg får i hvert fald ikke ret meget bedre ruter til den type jeg er.

Indlægget i dag blev ikke så langt, men tidspresset i dag gjorde ikke en længere indlæg muligt :)