Detaljer for én omgang. 6 omgange i alt. Ca. 99 km.

Okay, når man ser på ruteprofilen tænker man, at det går da vildt meget op og ned. Men realiteterne er at ruten faktisk er det som skal betegnes som ret flad.

Jeg var ude og køre ruten i bil her i starten af ugen (jeg var alligevel ovre ved Ribecykellager med mit Zipp-hjul, som desværre ikke er kommet tilbage endnu). Og jeg må sige, at jeg blev positivt overrasket over ruten. Den gamle Vejen-rute har altid passet mig godt, da ruten var flad, og altid fyldt med vind. Så derfor var det en øv-fornemmelse, da jeg fandt ud af at ruten var anderledes i år end normalt. Ren refleks.

Ruten viste sig kun at indeholde en lille bakke, som jeg i et hvert andet licensløb ville være ligeglad med, som måske nok kun bliver hård, såfremt at der er en sidevind på den.
Samtidig har ruten en masse sving. Jeg talte lige hurtigt, en 18-19 stykker, som må betegnes som næsten 90 graders sving. Og det passer sgu mig ganske fint, da jeg har en ganske god svingteknik. Det er i hvert fald ikke der jeg taber nogle meter.

Der skulle komme en del regn i morgen kl. 8.00, og vi starter kl. 08.05. Det plejer også at passe mig ganske fint. Jeg bryder mig ikke om at køre i regn, men jeg ved at andre hader det mere end jeg gør.

Så konklusionen må være, at det hele ligger ret godt til mig. Jeg er stadig lidt ramt af min sygdom, og vil skyde på at jeg mangler de sidste 5 % for at være i form igen.
Ruten er flad. Love it! Ruten har mange sving. Fantastisk! Der kommer regn. Bring it on!

Jeg har allerede udvalgt mig et par ryttere jeg skal holde øje med, da der kommer en del stærke fladvejmotorcykler (et ord som Nico har opfundet, om folk der kører stærkt på flad vej), som virkelig ville være en fornøjelse at komme afsted i udbrud med. Navnene beholder jeg dog for mig selv, indtil løbet er overstået.