Når jeg deltager i nye cykelløb, og ikke mindst nye typer cykelløb som Hansens, slår det mig ofte – hvor længe mon det koncept holder? Vi ved nu at gravelcykling er blevet enormt populært og det ser ud til Hansens ramte rigtigt med deres gravelløb. Den 17. august 2019 deltog jeg så for tredje gang, af fire mulige, og må bare bukke mig i det våde grus og sige tusind tak. Selv om det er dyrt at deltage, så spiller det 100% fra start til slut og pengene er givet rigtig godt ud.

Tekst af Henrik Jappe, fotos af GripGrab, Martin Paldan mfl.

Hvorfor det fungerer godt er helt sikkert meget individuelt og med 487 tilmeldte, må konceptet favne bredt og formå at gøre mange glade. Mine bedste bud på hvorfor det skal have fem stjerner ud af fem mulige kommer her…  VIL DU LÆSE HELE ARTIKLEN SÅ KLIK HER!!

**//

AOC OG BIKINGS.dk I SAMARBEJDE

Vi vil gerne have vores artikler ud til endnu flere læsere, så derfor samarbejder Bikings.dk og AoC de kommende par måneder, ved at dele en række artikler fra hinanden. Herefter evaluerer vi på hvordan det fungerer, og der kommer nok lidt justeringer undervejs. Feedback modtages gerne.